Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Dru79 napisał:

czy na tym ROM-ie jest podobnie jak na CM13, że bateria nieraz lubi spaść o 2%?

Tak, mam cm14.1, najnowszy z 22.11 i spada od razu o 2%. Ze 100% na 98, itd.

Opublikowano

U mnie też jest problem z zasięgiem. Jest słabszy niż na miui i ts, a co gorsze, często skacze z połowy do zera. Bateria za to trzyma lepiej niż na TS. Przez noc spada 3 do 4%, zamiast 10% do 15%. Testowałem rom od Andropax z 29.10 i 05.11 . Co dziwne problem z zasięgiem występował też na RR v5.7.4 . Wgram na dniach ten od HnT i dam znać czy tam też będe miał taki problem. 

ps. Da się wgrać xposed na nugata?

Opublikowano (edytowane)

Heh. Aplikacja Zdjęcia Google pod ROMem HnT wygląda po staremu. Pod ROM AndropaX wyglądała inaczej od kilku dni - był nowy interfejs i więcej suwaków do obróbki zdjęć. Ki czort? Apka świeżo zainstalowana z GooglePlay.

Edytowane przez miklo
Opublikowano

No i nagle i bez ostrzeżenia Zdjęcia Google wyglądają znowu jak na AndropaX. Czyli świetnie. Nie wiem o co biega, bo się nie aktualizowała apka.

Opublikowano
Gdzie tańszy jest Redmi? Kupiłem tydzień temu za 104 dolce Mi4c dla dziecka. Redmi za droższe zdaje się.

Panie, promocja promocją, ale regularna cena swoją drogą.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
no to lepiej uważaj z tym telefonem  może być odnowiany skoro taki tanie a to może skutkować np wybuchającą bateryjka

U Goldiego po tyle są. To pewne źródło. To będzie mój 3 Mi4c.

Panie, promocja promocją, ale regularna cena swoją drogą.

Od dawna jest po 109. To stała cena u Goldiego.
Opublikowano (edytowane)

No no, bankowo

EDIT. Dobra sprawdziłem to "sprawdzone info" i tak:

1. Tylko z darmową, wątpliwej jakości wysyłką - dziękuję, postoję.

2. Tylko wersja biała, która jest nieziemsko brzydka i brudzi się niemiłosiernie.

Także tego.

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano

Są jakieś różnice? Ja nie wrzucam na razie, w 22.11 bateria jak była lipa tak jest dalej lipa. Nie chce mi sie co kilka dni nowego systemu wgrywac, skoro i tak malo sie zmienia :)

Opublikowano

Wcale nie jest lipa na H+ mam 4h na Wi-Fi 6h gdzie na miui8 wyniki o godzinę krótsze

Opublikowano

Ja mam niecałe 2h. 4h to bym mógł mieć jakbym po naładowaniu non stop coś na nim robił. Ale przy normalnym użytkowaniu gdzie większość czasu leży a czasem coś napiszę albo sprawdzę to max 2h na ekranie. Dużo leci po prostu w spoczynku. Mój znajomy ma mi5 i też jest słabo.

Opublikowano

U mnie też lekko ponad 2h, z tym, że najbardziej w kość dają mu często pisane SMS. Nie nabija to dużo czasu na włączonym ekranie, a zapalam go dość często

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...