Matsking Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Cześć Mam problem z czujnikiem zbliżeniowym, nie działa mi on podczas rozmów (działał) jakieś kilka dni temu mialem aktualizacje, może dlatego Room GLOBAL 8.0.2.0 czy jakoś tak... Edytowane 1 Października 2016 przez Matsking
luki! Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Matsking Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 4 minuty temu, luki! napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Już jest ok? Działa, wystarczył restart
Duris Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Podepnę się pod temat. Moja druga połówka ma problem ze swoim RN3Pro. Mianowicie jak dzwoni, to ekran jej gaśnie. I jest to OK. Ale jak kończy rozmowę i odsunie telefon od ucha to nie zaświeca się (aby nacisnąć czerwoną słuchawkę). Musi użyć przycisku pod głośnością. Gdzie co wyłączyła ?
djchester22 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Miałem takie coś teraz. Przeflaszowalem rom i jest ok. Ja siedzę na 6.10.13 dev. MiuipolskaWysłane z mojego Redmi Note 3
Rekomendowane odpowiedzi