Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już miałem zakupić mi5s na ibuygou  ale w związku z ich świętem narodowym i co z tym idzie opóźnioną wysyłką postanowiłem troszkę poczytać i natknąłem się na informację że na grudzień zaplanowana jest premiera mi6, czy ktoś na forum może to zweryfikować ?

Opublikowano

Nie nie żadnego Mi6. Za wcześnie. Ale fakt można by czekać. W Xiaomi tak jest że modele S wcale nie są flagowcami. Zawsze mają coś gorzej. Mi5s ma braki w stosunku do Mi5 i w sumie dopiero Mi6 będzie flagowy i może wróci OIS i IR.

Z Mi5 Pro

Opublikowano
Dnia 1.10.2016 o 11:08, Big00s napisał:

@Acid no nie gadaj że nie ma OIS :o To lipa straszna względem Mi5... W takim razie lepiej poczekać aż cena Mi5 spadnie i kupić go niż Mi5s.

Zawsze te z literką na końcu to jakaś niedoróbka, tak samo jak z 4i,c,s.... już powoli spadają ceny Mi5 ;) 

Opublikowano
@Acid no nie gadaj że nie ma OIS To lipa straszna względem Mi5... W takim razie lepiej poczekać aż cena Mi5 spadnie i kupić go niż Mi5s.

Ponoć ten sensor kamery jest za duży i nie było miejsca na OIS bez zrobienia wystającego aparatu jak w iPhone. A na IR nie starczyło miejsca na płycie głównej.

Z Mi5 Pro

Opublikowano
Dnia Saturday, October 01, 2016 o 10:44, GraVi napisał:

Witam, już miałem zakupić mi5s na ibuygou  ale w związku z ich świętem narodowym i co z tym idzie opóźnioną wysyłką postanowiłem troszkę poczytać i natknąłem się na informację że na grudzień zaplanowana jest premiera mi6, czy ktoś na forum może to zweryfikować ?

Prawdopodobnie luty 2017 będzie mi6 

Ale to dalej z nieoficjalnych źródeł a Xiaomi pewnie dwa tygodnie wcześniej da  niusa że na nowy rok mi6

Teraz sobie możemy gdybać .  Pewnie w grudniu też nic nie powiedzą 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...