GraVi Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam, już miałem zakupić mi5s na ibuygou ale w związku z ich świętem narodowym i co z tym idzie opóźnioną wysyłką postanowiłem troszkę poczytać i natknąłem się na informację że na grudzień zaplanowana jest premiera mi6, czy ktoś na forum może to zweryfikować ?
Acid Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Nie nie żadnego Mi6. Za wcześnie. Ale fakt można by czekać. W Xiaomi tak jest że modele S wcale nie są flagowcami. Zawsze mają coś gorzej. Mi5s ma braki w stosunku do Mi5 i w sumie dopiero Mi6 będzie flagowy i może wróci OIS i IR. Z Mi5 Pro
Big00s Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 @Acid no nie gadaj że nie ma OIS To lipa straszna względem Mi5... W takim razie lepiej poczekać aż cena Mi5 spadnie i kupić go niż Mi5s.
r0bertt Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Dnia 1.10.2016 o 11:08, Big00s napisał: @Acid no nie gadaj że nie ma OIS To lipa straszna względem Mi5... W takim razie lepiej poczekać aż cena Mi5 spadnie i kupić go niż Mi5s. Zawsze te z literką na końcu to jakaś niedoróbka, tak samo jak z 4i,c,s.... już powoli spadają ceny Mi5
Acid Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 @Acid no nie gadaj że nie ma OIS To lipa straszna względem Mi5... W takim razie lepiej poczekać aż cena Mi5 spadnie i kupić go niż Mi5s.Ponoć ten sensor kamery jest za duży i nie było miejsca na OIS bez zrobienia wystającego aparatu jak w iPhone. A na IR nie starczyło miejsca na płycie głównej. Z Mi5 Pro
Mariuszes Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Dnia Saturday, October 01, 2016 o 10:44, GraVi napisał: Witam, już miałem zakupić mi5s na ibuygou ale w związku z ich świętem narodowym i co z tym idzie opóźnioną wysyłką postanowiłem troszkę poczytać i natknąłem się na informację że na grudzień zaplanowana jest premiera mi6, czy ktoś na forum może to zweryfikować ? Prawdopodobnie luty 2017 będzie mi6 Ale to dalej z nieoficjalnych źródeł a Xiaomi pewnie dwa tygodnie wcześniej da niusa że na nowy rok mi6 Teraz sobie możemy gdybać . Pewnie w grudniu też nic nie powiedzą
Fikoblin Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 8rdzeniowy Snapdragon 830 pewnie dopiero na CES będzie, a bez niego raczej nie mają co włożyć do Mi6.
Rekomendowane odpowiedzi