pi_o Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Witam, Dopiero co odpaliłem nowy redmi note 3 pro. Zauważyłem jednak, że jest problem z dolna belka (aplikacje, erkan glowny, wróć), raz działa a raz nie, tzn przycisk "Back" działa zawsze. Telefon czasem robi "co mu sie podoba" i co chwila wyskakuje dialog "Wlacz tryb jednoreczny" zaraz poznien wlacza sie ekran "Aplikacje".. jest jakis problem z ta dolna belką, czasem tez zaczyna mrygać...mam miui wersja 8, ma ktos jakis pomysł co z tym zrobić? Edytowane 30 Września 2016 przez pi_o
musek Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Restart telefonu to raz. Wersja softu u Ciebie - dwa.
pi_o Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Wszystkiego probowalem, zrobilem update do najnowszej wersji, dalej to samo. Wszystkiego probowalem, zrobilem update do najnowszej wersji, dalej to samo.
KamQiX Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 8 minut temu, pi_o napisał: Wszystkiego probowalem, zrobilem update do najnowszej wersji, dalej to samo. Wszystkiego probowalem, zrobilem update do najnowszej wersji, dalej to samo. Jedyne czego nie zrobiłeś to nie podałeś dokładnej obecnie posiadanej wersji MIUI
pi_o Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Ten telefon to komedia, po jednym z ponownych uruchomien nagle zaczelo wszystko dzialac. Zadowolony poinstalowalem sobie apki z google play. Zablokowalem ekran, wrocilem za 10 min i dalej to samo. Wyglada na wine Softu..
jack78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Może masz touchscreen zwalony i sam sobie klika
Big00s Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Miałem tak kiedyś w swoim Samsungu F-480. Telefon żył swoim życiem, a dotyk wariował. Wymienili panel dotykowy w serwisie i telefon zaczął działać jak powinien, więc to pewnie wina digitizera...
luki! Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
pi_o Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Temat do usuniecia. Zrobilem testy niezależne od softa i przycisk Home i Menu powoduja faila. Jedyna rozwiaznie to odeslanie telefonu na gwarancje....
luki! Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi