Skocz do zawartości
  • 0

Jak przetransportować dane z Android 5.1 do MIUI 7

Pytanie

Opublikowano

Witam. Dzisiaj przyszedł do mnie Redmi 3S z nakładką MIUI 7. Jest to dla mnie zupełnie nowe doświadczenie i na samym początku mam problem... Chciałbym przenieść wszystkie dane (zdjęcia, smsy, kontakty, aplikacje) ze starego telefonu (Android 5.1) na MIUI. Kiedyś robiłem to z aplikacją CloneIt. Niestety, nie wyszukuje nowego telefonu jako odbiorcy, mimo włączonych opcji Auto Install i nieznanych źródeł. Co ciekawe nowy telefon działa jako nadawca i pojawia się w starym telefonie... Więc dlaczego nie działa to na odwrót?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Ok, ale czy na tę chwilę ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytanie z pierwszego posta?

Edytowane przez pawel291
  • 0
Opublikowano

Ale po co skoro dane i tak będziesz musiał skasować? Wgraj wpierw miui 8, a potem zagraj na komputer dane z poprzedniego telefonu najlepiej.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• 0
Opublikowano

Z tego względu, że jak zacząłem czytać jak to się instaluje poczułem się jakbym czytał w języku chińskim. Potencjalny Kowalski taki jak ja-nic z tego nie rozumie. A co złego jest w tym MIUI 7, że tak polecacie go zmienić?

• 0
Opublikowano

Instrukcja jest jak najbardziej czytelna nawet dla Kowalskiego. Miui 8 to po prostu wygoda, to nowsza wersja nakładki i wszystko jest pod nią robione teraz. Zacznijmy od tego czy masz global czy xiaomi.eu

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...