Skocz do zawartości

Couldn't verify update pacage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy,

Dostałem info sms o odblokowaniu i chciałem wgrać global dev rom. Przesyłam rom na pamięc telefonu i przez aplikacje Aktulizacje po przez nacisniecie na 3kropek zainstaluj aktulizacje z pliku zip wyskakuje mi tytułowe info.

Czy ktoś aktualnie zna rozwiązanie tego problemu? 

Moja aktualna wersja  Wersja MIUI: MIUI Global 7.3.8.0(MAACNDB)(stabilna)

Chce zainstalować: miui_MI5Global_6.9.22_f3dca81add_6.0

Opublikowano (edytowane)

mitu-cry.png

Kolego to nie sms o  odblokowaniu :o , i to nie znaczy że ci się Mi5 zdalnie odblokował,   dostałeś POZWOLENIE NA ODBLOKOWANIE, i to sam musisz zrobić i zacznij od przeczytania W CAŁOŚCI  tego

Jeżeli czegoś z tego nie zrozumiesz nie bierz się za to, i zgłoś się do kogoś kto trochę temat ogarnia,  bo będziesz zaraz płakał nad drogą cegłą,  jak ten Mitu  wyżej :D

Edytowane przez wojtekmarchewka
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten temat to doszedłem do pktu 9. Odblokowanie zacina się przy 50%. Z tego co czytałem muszę najpierw wgrać glob dev room zeby odblokować całkowcie.

Opublikowano

@Robsonek Na początek przyda Ci się to: https://miuipolska.pl/?faqs=jak-zainstalowac-fastbootadb#more-14743

Sposób jest praktycznie taki sam, jak w poradniku, który podesłałeś, tylko bez odblokowywania bootloadera i po przejściu do trybu fastboot wpisujesz w wierszu poleceń komendę fastboot oem edl i w tym momencie telefon powinien przejść do trybu EDL. Później instalacja wygląda normalnie. Bootloader odblokujesz na Global Dev (do pobrania tutaj)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...