Skocz do zawartości

Pytanie o ostatnią aktualizację - MIUI 6.9.22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam Xiaomi Redmi 3 Pro, Wczoraj wrzuciłem nową wersję MIUI 6.9.22 i .... coś jest nie tak, resetowałem wszystkie ustawienia. Bateria znika w ciągu około 4 godzin, przyczyna to głównie odpalony GPS. Często korzystam z Endomondo, w normalnych warunkach bateria schodzi o około 7% w ciągu godziny, wczoraj było to 20% w ciągu 40 minut... W trakcie ładowania telefon był gorący... Zastanawiam się czy były takie sygnały odnoście tej wersji. Na forum nie widziałem podobnych wpisów. Wróciłem do starszego softu... i dzisiaj telefon zachowuje się poprawnie... 

Opublikowano

do Stabilnej 7.5 

Chociaż zastanawiałem się nad wcześniejszą 8.9.15 na której telefon też działał przyzwoicie. Jednak bateria trzymała krócej i też się grzała, jednak nie było aż takiej tragedii jak na tym ostatnim sofcie 8.9.22

Opublikowano

U mnie po Full Wipe i instalacji na czysto. Działa bardzo dobrze. Tez korzystam z Endomondo i wielu innych aplikacji i nie zauważyłem jakichkolwiek problemów. 

Opublikowano

Być może skusze się na kolejny update, ale tego odpuszczam już... zastanawiam się czemu u mnie tak dziwnie to zadziałało... 

Opublikowano

Wrzuciłem nową aktualizację  8.9.29 - wydaje mi się że działa o niebo lepiej od tej z końcówka 22, wiem, że to trochę przedwcześnie, ale telefon się nie grzeje, po prostu działa, wydaje się, że bateria też schodzi w zbliżony sposób jak było na wcześniejszych wersjach,... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...