amidar Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Cześć. Mam Xiaomi Redmi 3 Pro, Wczoraj wrzuciłem nową wersję MIUI 6.9.22 i .... coś jest nie tak, resetowałem wszystkie ustawienia. Bateria znika w ciągu około 4 godzin, przyczyna to głównie odpalony GPS. Często korzystam z Endomondo, w normalnych warunkach bateria schodzi o około 7% w ciągu godziny, wczoraj było to 20% w ciągu 40 minut... W trakcie ładowania telefon był gorący... Zastanawiam się czy były takie sygnały odnoście tej wersji. Na forum nie widziałem podobnych wpisów. Wróciłem do starszego softu... i dzisiaj telefon zachowuje się poprawnie...
amidar Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 do Stabilnej 7.5 Chociaż zastanawiałem się nad wcześniejszą 8.9.15 na której telefon też działał przyzwoicie. Jednak bateria trzymała krócej i też się grzała, jednak nie było aż takiej tragedii jak na tym ostatnim sofcie 8.9.22
dudek Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 U mnie po Full Wipe i instalacji na czysto. Działa bardzo dobrze. Tez korzystam z Endomondo i wielu innych aplikacji i nie zauważyłem jakichkolwiek problemów.
amidar Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Być może skusze się na kolejny update, ale tego odpuszczam już... zastanawiam się czemu u mnie tak dziwnie to zadziałało...
amidar Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Wrzuciłem nową aktualizację 8.9.29 - wydaje mi się że działa o niebo lepiej od tej z końcówka 22, wiem, że to trochę przedwcześnie, ale telefon się nie grzeje, po prostu działa, wydaje się, że bateria też schodzi w zbliżony sposób jak było na wcześniejszych wersjach,...
Nezumi Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi