seb Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Potrzebuję zamiennika systemowego launchera z większą możliwością konfiguracji. Cztery ikony w rzędzie są dla mnie trochę zbyt duże jak na 5,5 cala ekranu. Dotychczas używam Nova Launcher, która sprawdzała się dobrze (poza oczywiście zmianą tapet blokady). Niestety po przejściu na Marshmallow Nova ma problemy (bliżej niesprecyzowane) i chce dostępu do roota - wyskakuje kominikat, włączamy funkcję, dostęp do roota i voila. Przynajmniej tak to zadziałało na moim Nexusie. Na RN3Pro launcher zawiesza się na komunikacie i d*pa blada. Potem działa przez jakiś czas (kilkadziesiąt godzin). Szukam czegoś, co ma większe możliwości konfiguracji pulpitów od standardowego i jest w miarę lekkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 21 minut temu, seb napisał: Szukam czegoś, co ma większe możliwości konfiguracji pulpitów od standardowego i jest w miarę lekkie. SS Launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 (edited) Dzięki, sprawdzę Hmm, ciekawy. Wyskoczył mi komunikat, że jest nowsza wersja - Total Launcher. Też sprawdzę Edit: Oba są fajne, niestety część opcji (np. dotyczących katalogów) jest odblokowana dopiero w wersji PRO, za które jeszcze nie wiem czy chcę zapłacić. Dodaję do obserwowanych i szukam dalej. Edited September 27, 2016 by seb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruffy Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 czy w nova launcher jest możliwość ustawienia ikon z tematu miui ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted September 28, 2016 Author Share Posted September 28, 2016 Nie. Przynajmniej ja nie znalazłem takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted October 1, 2016 Author Share Posted October 1, 2016 Celowo w nowym poście. Zostaję przy Nova, bo rozwiązałem problem, który był w sumie tak banalny, że aż wstyd: SuperSU po jednej z aktualizacji stracił prawo do wyświetlania wyskakujących okien, dlatego Nova prosiła o dostęp, okno się nie wyświetlało i zawieszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts