Jump to content

Zamiennik systemowego launchera/zawieszająca się Nova

seb

Recommended Posts

Potrzebuję zamiennika systemowego launchera z większą możliwością konfiguracji. Cztery ikony w rzędzie są dla mnie trochę zbyt duże jak na 5,5 cala ekranu.

Dotychczas używam Nova Launcher, która sprawdzała się dobrze (poza oczywiście zmianą tapet blokady). Niestety po przejściu na Marshmallow Nova ma problemy (bliżej niesprecyzowane) i chce dostępu do roota - wyskakuje kominikat, włączamy funkcję, dostęp do roota i voila. Przynajmniej tak to zadziałało na moim Nexusie. Na RN3Pro launcher zawiesza się na komunikacie i d*pa blada. Potem działa przez jakiś czas (kilkadziesiąt godzin).

Szukam czegoś, co ma większe możliwości konfiguracji pulpitów od standardowego i jest w miarę lekkie.

Dzięki, sprawdzę :)

Hmm, ciekawy. Wyskoczył mi komunikat, że jest nowsza wersja - Total Launcher. Też sprawdzę :)

Edit:

Oba są fajne, niestety część opcji (np. dotyczących katalogów) jest odblokowana dopiero w wersji PRO, za które jeszcze nie wiem czy chcę zapłacić. Dodaję do obserwowanych i szukam dalej.

Edited by seb

Celowo w nowym poście.

Zostaję przy Nova, bo rozwiązałem problem, który był w sumie tak banalny, że aż wstyd: SuperSU po jednej z aktualizacji stracił prawo do wyświetlania wyskakujących okien, dlatego Nova prosiła o dostęp, okno się nie wyświetlało i zawieszka ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...