marcoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może to głupie pytanie ale nie mogę sobie ustawić dzwonka na połączenia, nie znajduje mi mojego utworu (plik mp3) na liście dzwonków, mogę zmieniać jedynie te standardowe ... Może dźwięk musi być w innym formacie?
fyme Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 A jak wybierasz dzwonek to na dole nie masz ikonki z podpisem inne?
marcoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 mam , wyskakuje odtwarzacz i informacja "brak listy utworów" podczas gdy mam na dysku 1 utwór - da się go otworzyć wchodząc przez menedzer plików
fyme Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 To ustaw dzwonek z poziomu odtwarzacza muzyki.
marcoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 OK wgrałem więcej utworów na telefon - wszystkie odtwarzacz wykrył i tak samo mogę ustawić jako dzwonek - oprócz tego jednego Co ciekawe odtwarzacz go nie wykrywa ale jak znajde plik na dysku to bez problemu mogę odtworzyć.
fyme Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 No to dziwna sprawa. Może usuń go z telefonu i skopiuj jeszcze raz. A może ten kawałek ma uszkodzony tag lub wersja taga jest nieodpowiednia?
marcoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ok wiem już czemu xD w telefonie było ustawione wyszukiwanie utworów od 800Kb a plik muzyczny był odrobinę mniejszy , zdziwiony jestem natomiast , że nie można ustawić dzwonka z pozycji menedżera poprzez ręczne wybranie pliku.
Acid Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Bo ten menedżer nie ma takiej funkcji. Ot taka filozofia skoro można ustawiać dzwonki i w Muzyce (bez problemu) i normalnie przez Ustawienia > Dźwięki .... Można natomiast dodatkowo zainstalować Solid Explorera i wtedy ten menedżer pojawi się na liście programów po kliknięciu na Inne.
Rekomendowane odpowiedzi