Mayex Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Cześć. Zacznę od tego że moi telefon był lekko chlapnięty sokiem i przez to przyciski głośności działały bez kliknięcia. Pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie umycie go alkoholem izopropylowym do elektroniki bo nie powoduje korozji i zwarć. Niestety popełniłem straszną głupotę i dałem go (dużo) za dużo, dostało się pod ekran i chyba ekran odkleił się od szkła. Jaki serwis zrobi mi to najszybciej i z możliwie najbardziej oryginalnymi częściami? Mogę to zrobić też sam, ale gdzie kupić w Polsce ekran że szkłem żeby przyszło w 2-3dni? A na dostawę od dragon-tt.com ile trzeba czekać? W załączniku zdjęcie ekranu. Edytowane 24 Września 2016 przez Mayex
kasiczka88 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Hej, Zamawialam ekran z dragon-tt w czwartek, w piatek wyslali i w poniedzialek w poludnie byl juz u mnie (przesylka DHL-em, poniewaz zalezalo mi na czasie).
Mayex Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 43 minuty temu, kasiczka88 napisał: Hej, Zamawialam ekran z dragon-tt w czwartek, w piatek wyslali i w poniedzialek w poludnie byl juz u mnie (przesylka DHL-em, poniewaz zalezalo mi na czasie). o, dzięki za info. Ile zapłaciłaś w sumie?
kasiczka88 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 76 USD z przesylka (58 za wyswietlacz + 18 za DHL-a)
XiaoRén Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 A może u acida ? z tego co się orientuje to w micenter dobrą robotę czyni
Rekomendowane odpowiedzi