przemoo83 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Zauważyłem nie dawno (z niemałym przerażeniem) że w usłudze MiCloud zsynchronizowała mi się cała galeria zdjęć SMS-y oraz nagrania rozmów. Nie jestem zwolennikiem trzymania takich rzeczy w chmurze więc wszystko pousuwałem i na stałe wyłączyłem synchronizację. Dzisiaj dostałem przez OTA aktualizację MIUI 8.0.2.0 i podczas instalacji włączyło mi synchro i znowu wszystkie moje SMS-i fotki poleciały do Chin. Da się to jakoś na stałe wyłączyć? A może w ogóle usunąć konto Xiaomi? Tylko czy nie będzie mi kiedyś potrzebne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloniacz Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Wyloguj się z konta mi account na telefonie. Chyba to wystarczy Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemoo83 Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Faktycznie jest tam opcja "Wyloguj". Nie wiem jak tego nie zauważyłem. Dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts