Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem Xiaomi od sklepu goldway. Przyszedł telefon trochę się nim pobawiłem jednak kiedy robiłem restart telefon się zapętlił. 

Więc poszukałem rożnych rozwiązań w internecie. Większość wskazywała, żeby użyć ADB a potem xiaomiflash. Więc tak zrobiłem jednak były problemy i podczas flashu albo wpisywaniu komendy. Telefon całkowicie przestał działać. Nie mogę urochomić fastbootu nic :( Chociaż telefon jest widziany przez komputer :( Jednak po próbie jest napisane, że can not read from COM5 Jest szansa żeby to jeszcze działało?

Proszę o pomoc :(  

Opublikowano

ja jak do swojego redmi note 3 pro wgralem zly rom i padl calkowicie, migala tylko dioda ladowania po podpiecie do usb/ladowarki postawilem go miflashem.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, ketiowek napisał:

Zakupiłem Xiaomi od sklepu goldway. Przyszedł telefon trochę się nim pobawiłem jednak kiedy robiłem restart telefon się zapętlił. 

Więc poszukałem rożnych rozwiązań w internecie. Większość wskazywała, żeby użyć ADB a potem xiaomiflash. Więc tak zrobiłem jednak były problemy i podczas flashu albo wpisywaniu komendy. Telefon całkowicie przestał działać. Nie mogę urochomić fastbootu nic :( Chociaż telefon jest widziany przez komputer :( Jednak po próbie jest napisane, że can not read from COM5 Jest szansa żeby to jeszcze działało?

Proszę o pomoc :(  

Jaki miałeś soft wgrany od goldwaya ?, fastboot nić Ci teraz nie da bo masz prawdopodobnie bootloadera, spróbuj uruchomić telefon w trybie edl ( volume Up i Power) lub jak Ci się pojawi recovery to download i mi flashem wgrać rom z twoim modelem stąd  http://en.miui.com/a-234.html

Edytowane przez wojtekmarchewka
Opublikowano

Nawet jak podłączam to dioda nie działa :( nie mogę wejść w żaden tryb, bo telefon nie reaguję :( Jedynie jak podłączę go do komputera to w menedżer urządzeń pokazuję :(

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...