Skocz do zawartości

Brak Androida 6.0 po restarcie do ustawień fabrycznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Tak jak pisałem w temacie. Brak możliwości automatycznej aktualizacji do wersji 6.0 a raczej downgrade do wersji 5.1.1 po resecie do fabrycznych ustawień wie ktoś o co chodzi??? Posiadam Redmi Note 3 pro. Miui 8.0.1 stable. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Cytując klasyka "Na początku był chaos":P a tak poważnie: Mój telefon miał gdy go zakupiłem Androida 5.1.1 poczym pewnego dnia zaktualizowałem go do Androida 6.0 ( aktualizacja automatyczna). Później zresetowałem go do fabrycznych no i teraz jest Android 5.1.1. I nie mogę zaktulizować go do 6.0.

Opublikowano

Robiłeś to zapewne aplikacją updater z poziomu telefonu. W dziale forum "Tutoriale" znajdziesz instrukcję, jak wgrać system za pomocą komputera i programu MiFlash

Opublikowano

Nie mogłeś mieć androida 6.0 będąc na romach stable aktualizując poprzez OTA... Jeżeli chcesz mieć androida 6.0 musisz przejść na wersje dev, a do tego potrzebujesz odblokować BL lub zaktualizować tel poprzez MiPC....

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...