Ganimadeus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Siemka jestem świeżo po zainstalowaniu najnowszej wersji MIUI, który jest całkiem całkiem fajny - jeszcze go poznaję. Ale do sedna - spodobał mi się ten motyw, a może to tylko tapeta? ;p czy ktoś jest w stanie mi podać link do tego bądź nazwę? Z góry dziękuję.
Lalo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tapeta + widget 4x2 zegarka z pogodą, ikony domyślne
Ganimadeus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki udało mi się znaleźć
Acid Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tapety jakie mam zawsze na screenach pochodzą z Motywów i tam je można znaleźć. Ikony też.
kleryk88 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 a powiedzcie mi co muszę zrobić by pogoda była wyświetlana na tym zegarze muszę mieć zainstalowaną na telefonie jakaś aplikację jak tak to jaką ???
Acid Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tak. Zegarki mają obsługę Pogody BZ (WeatherBZ). W Google Play jest stara wersja i dopiero nowsze działają z nowym MIUI: https://github.com/BurgerZ/WeatherBZ/bl ... beta21.apk (+ włączone wsparcie dla MIUI v5 w Ustawieniach Pogody BZ)
u0ne Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Czy tylko ja nie moge wlaczyc tego wsparcia dla miui w tej apce? Kiedy przelaczam suwak, jest jakby pol sekundy przyciecia, a potem suwak wraca na swoje pierwotne miejsce. Powinienem cos zrobic przed tym? Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kompatybilność z systemem oraz widgetami. 2 suwaki włączyć i ma działać.
u0ne Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wlasnie tego nie moge zrobic. Nie moge tego suwaka wlaczyc, a drugi i tak nieaktywny, ale wlaczony o.o
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wlasnie tego nie moge zrobic. Nie moge tego suwaka wlaczyc, a drugi i tak nieaktywny, ale wlaczony o.o Wyczyść dane apki, dodaj apke do zaufanych aplikacji i spróbuj jeszcze raz.
u0ne Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zrobione + restart i dalej nie idzie. Dosc dziwne
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zrobione + restart i dalej nie idzie. Dosc dziwne to nie mam pojecia bo nigdy nie mialem z apka problemow ...
u0ne Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Apka ogolnie dziala i moge uzywac jej widzetow, tylko dziwne ze nie moge tego wlaczyc. Tak to wyglada dla klarownosci
Endriu Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zajarałem się tą tapetką, a nie będę zakładał nowego tematu przy tak błahej sprawie. Widzieliście może coś takiego w HD ?
damo69 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Apka ogolnie dziala i moge uzywac jej widzetow, tylko dziwne ze nie moge tego wlaczyc. Tak to wyglada dla klarownosci Ja musiałem doinstalować podczas konfiguracji "WeatherDummy". Może to coś pomoże.
u0ne Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zainstalowalem i w ten oto sposob zaczelo dzialac dzieki wielkie
kleryk88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 znalazłem tylko takie http://s3.amazonaws.com/rapgenius/tumbl ... o1_400.gif
DooshPastesh Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, udało mi się uruchomić wsparcie dla pogody MIUI w bz ale nie mam widżetu z zegarkiem i pogodą... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jest w widżetach Zegarek 2x4. Oczywiście po instalacji Dodatków.
DooshPastesh Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ok już ogarnąłem. Dzięki! Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Ari93 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 znacie/korzystacie z jakis ciekawych ciemnych motywow? Zalezy mi np zeby apki sms, telefon, kontakty tez sciamnialy i zeby na ekranie blokady nieco wiecej informacji sie znalazlo... najlepiej bez chinskich znaczkow np Black Android v5 mi sie podoba, spelnia prawie wszystkie wymagania ale... jest stanowczo za surowy
Lalo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 znacie/korzystacie z jakis ciekawych ciemnych motywow? Zalezy mi np zeby apki sms, telefon, kontakty tez sciamnialy i zeby na ekranie blokady nieco wiecej informacji sie znalazlo... najlepiej bez chinskich znaczkow np Black Android v5 mi sie podoba, spelnia prawie wszystkie wymagania ale... jest stanowczo za surowy Mi 1 rzecz się w nim nie podoba. Po wyczyszczeniu pamięci pojawia się belka srebrna żenada... Fresh style - motyw Wpisz w wyszukiwarce w motywach/własne/ekran blokady "Translated" Będziesz miał przetłumaczone różne modyfikowane blokady I tak najlepsza jest ta poniżej LG optimus
Ari93 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 jutro przed praca ogarne a co do ekranu blokady... mi cos nie znajduje tych blokad, tylko jakas "[chinskie znaczki]-ENGLISH" ktora w sumie jest bardzo nijaka i cos skroty odtwarzacza maja problem z pojawieniem sie
Lalo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 jutro przed praca ogarne a co do ekranu blokady... mi cos nie znajduje tych blokad, tylko jakas "[chinskie znaczki]-ENGLISH" ktora w sumie jest bardzo nijaka i cos skroty odtwarzacza maja problem z pojawieniem sie To poszukaj na en.miui.com http://en.miui.com/search.php?mod=forum ... translated Zrobiłem to za Ciebie masz mase blokad z fajnych motywów przetłumaczonych
Rekomendowane odpowiedzi