Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem świeżo po zainstalowaniu najnowszej wersji MIUI, który jest całkiem całkiem fajny - jeszcze go poznaję. :)

Ale do sedna - spodobał mi się ten motyw, a może to tylko tapeta? ;p Screenshot_2014-01-10-15-17-58.png czy ktoś jest w stanie mi podać link do tego bądź nazwę?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

a powiedzcie mi co muszę zrobić by pogoda była wyświetlana na tym zegarze muszę mieć zainstalowaną na telefonie jakaś aplikację jak tak to jaką ???

Opublikowano

Czy tylko ja nie moge wlaczyc tego wsparcia dla miui w tej apce? Kiedy przelaczam suwak, jest jakby pol sekundy przyciecia, a potem suwak wraca na swoje pierwotne miejsce. Powinienem cos zrobic przed tym?

Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Wlasnie tego nie moge zrobic. Nie moge tego suwaka wlaczyc, a drugi i tak nieaktywny, ale wlaczony o.o

Wyczyść dane apki, dodaj apke do zaufanych aplikacji i spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano
Apka ogolnie dziala i moge uzywac jej widzetow, tylko dziwne ze nie moge tego wlaczyc. Tak to wyglada dla klarownosci

edenavyr.jpg

Ja musiałem doinstalować podczas konfiguracji "WeatherDummy". Może to coś pomoże.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

znacie/korzystacie z jakis ciekawych ciemnych motywow? Zalezy mi np zeby apki sms, telefon, kontakty tez sciamnialy i zeby na ekranie blokady nieco wiecej informacji sie znalazlo... najlepiej bez chinskich znaczkow :P

np Black Android v5 mi sie podoba, spelnia prawie wszystkie wymagania ale... jest stanowczo za surowy :(

Opublikowano
znacie/korzystacie z jakis ciekawych ciemnych motywow? Zalezy mi np zeby apki sms, telefon, kontakty tez sciamnialy i zeby na ekranie blokady nieco wiecej informacji sie znalazlo... najlepiej bez chinskich znaczkow :P

np Black Android v5 mi sie podoba, spelnia prawie wszystkie wymagania ale... jest stanowczo za surowy :(

Mi 1 rzecz się w nim nie podoba.

Po wyczyszczeniu pamięci pojawia się belka srebrna żenada...

Fresh style - motyw

Wpisz w wyszukiwarce w motywach/własne/ekran blokady

"Translated"

Będziesz miał przetłumaczone różne modyfikowane blokady

I tak najlepsza jest ta poniżej

ydepy9us.jpgu2e7a9a8.jpg

LG optimus

Opublikowano

jutro przed praca ogarne a co do ekranu blokady... mi cos nie znajduje tych blokad, tylko jakas "[chinskie znaczki]-ENGLISH" ktora w sumie jest bardzo nijaka i cos skroty odtwarzacza maja problem z pojawieniem sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...