stew666 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam Wersja aplikacji MiFit to 1.8.711. Aktualizacja aplikacji Mi Fit z GP jest nie możliwa (odinstalowanie również), wyskakuje komunikat jak na zrzucie z ekranu, wgranie Mi Fit ściągnietej z MIUI Polska,również nie udana, już nie wiem co mam robić... Wszystko jest związane z parowaniem telefonu Mi 4 z opaską Mi Band 2 zakupioną w sklepie Technos. Telefon ma małżonka od marca tego roku, wersja oprogramowania MIIUI POLSKA 6.3.3 v. Android 6.0.1 Proszę o pomoc i podpowiedzi.
ZduneX25 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Możliwe, że masz na tyle stary rom, że mifit był jeszcze na system co eliminowało możliwość instalacji innych wersji (poza naszą), najlepiej zaktualizuj system. 1
stew666 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 Zaryzykowałem i zainstalowałem nowe MIUI 8.1xiaomi.eu v6.9.15 (aktualizacja plik.zip, wcześniej zrobiłem kopię poprzedniej wersji w TWRP).W nowej wersji MIUI nie miałem Mi Fit, przy pierwszej próbie znowu błąd instalacji Mi Fit (ten sam co wcześniej przy aktualizacji), restart telefonu (jakieś aktualizacje) , ponowna próba instalacji i udało wgrać Mi Fit, później sparowanie z opaską Mi Band 2 , aktualizacja firmware opaski i ... działa Póki co, problem rozwiązany, dziękuje za sugestie.
Rekomendowane odpowiedzi