Skocz do zawartości

Aktualizacja Mi Fit v.1.8.711 problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wersja aplikacji MiFit to 1.8.711. Aktualizacja aplikacji Mi Fit z GP jest nie możliwa (odinstalowanie również), wyskakuje komunikat jak na zrzucie z ekranu, wgranie Mi Fit ściągnietej z MIUI Polska,również nie udana, już nie wiem co mam robić... Wszystko jest związane z parowaniem telefonu Mi 4 z opaską Mi Band 2 zakupioną w sklepie Technos. Telefon ma małżonka od marca tego roku, wersja oprogramowania MIIUI POLSKA 6.3.3 v.  Android 6.0.1

Proszę o pomoc i podpowiedzi.

Screenshot_2016-09-19-19-56-41_com.android.vending.png

Screenshot_2016-09-19-19-57-21_com.android.settings.png

Screenshot_2016-09-19-20-00-08_com.xiaomi.hm.health.png

Screenshot_2016-09-19-20-03-23_com.google.android.packageinstaller.png

Screenshot_2016-09-19-20-03-40_com.google.android.packageinstaller.png

Opublikowano

Możliwe, że masz na tyle stary rom, że mifit był jeszcze na system co eliminowało możliwość instalacji innych wersji (poza naszą), najlepiej zaktualizuj system.

• Like 1
Opublikowano

Zaryzykowałem i zainstalowałem nowe MIUI 8.1xiaomi.eu v6.9.15 (aktualizacja plik.zip, wcześniej zrobiłem kopię poprzedniej wersji w TWRP).W nowej wersji MIUI nie miałem Mi Fit, przy pierwszej próbie znowu błąd instalacji Mi Fit (ten sam co wcześniej przy aktualizacji), restart telefonu (jakieś aktualizacje) , ponowna próba instalacji i udało wgrać Mi Fit, później sparowanie z opaską Mi Band 2 , aktualizacja firmware opaski i ... działa :-)

Póki co, problem rozwiązany, dziękuje za sugestie.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...