Max76 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Witam, właśnie jestem na finiszu konfigurowania przesiadki na MIUI8 i właściwie zostały mi już drobne nierozwiązane problemy. Oto jeden z nich: podoba mi interfejs kalendarza miui i chciałbym go używac zamiast dotychczasowego kalendarza google. Problem w tym, że w Gkalendarzu moge zakladac wydarzenia oraz przypomnienia, z czego dla mnie znacznie ważniejsze sa te drugie, bo moge je utworzyc glosowo z poziomu Gnow. Niestety pomimo wlaczenia wszystkich synchronizacji, kalendarz MIUI synchronizuje jedynie Gwydarzenia. Gprzypomnienia giną i nie moge ich zobaczyc nigdzie w zadnej aplikacji ze stajni MIUI. Oczywiście moge pracowac od razu na kalendarzu MIUI, ale moge wtedy zapomniec o glosowym ich utworzeniu z poziomu Gnow. I moje pytanie: czy jest to do rozgryzienia? Da sie utworzyc glosowo przypomnienie za pomoca Gnow, aby je potem zobaczyc w czyms z MIUI? (chodzi w sumie też o estetyke, widzet Gkalendarza jest ohydnie kanciasty i jego kolor bije po oczach, MIUI to inna bajka) pzdr
ZduneX25 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Tak są głosowe przypomnienia, ale widoczne są właśnie tylko w google now pod pogoda, dokładnie w dzień, na który zostały zapisane.
glt Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Tak - są widoczne NIE - brak dźwięku dla tych przypomnień Proszę o pomoc w w rozwiązaniu mojego problemu z dźwiękami przypomnień Google Now, Pomimo zaznaczenia tego w ustawieniach - brak dźwięku powiadomienia. Smartfon Redmi 3s
Rekomendowane odpowiedzi