Luxion Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Jestem od jednego dnia (nie)szczęśliwym posiadaczem nowej mi3 i tu pojawia się moje pytanie: gdzie się podziało 1GB RAMu? Wyczyszczenie pamięci za pomocą home bara -> czyszczenie pozostawia jedynie 900 do 1200 MB i nie wmawiajcie mi że android potrzebuje aż 1GB RAMu kiedy na starej xperii neo v cyanogen/stock czy nawet porty miui zadowalały się 300 i też chodziły płynnie. Można coś z tym zrobić? Mam również problem z wydajnością. Spodziewałem się że snapdragon 800ab i adreno 330 dadzą troszkę lepszy rezultat w ppsspp niż 15-19 klatek na tekkenie gdzie podobny rezultat ma pierwsza xperia z z dużo słabszymi bebechami... Na 100% jest to oryginalny telefon, sprawdzałem HW Info, a antutu potwierdza jego "tożsamość". W antutu nie wiadomo czemu wynik jaki osiągnąłem to 25k, gdzie normalnie mi3 ma niecałe 36k. Czy jest to kwestia Miui na androidzie 4.4? free ringtones download and iphone ringtones or movies ringtones Edytowane 19 Listopada 2016 przez Luxion
Acid Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Słuchaj Twoja stara Xperia a Mi3 to zupełnie co innego. Moja Amiga zajmowała 200 kB ram. I co Mi3 też tyle powinien? Z Mi5 Pro Wgraj najnowszy rom na 6.0 i tyle. Jak nadal będzie niskie FPS w emulatorze to trudno. Widać tak już jest. Emulator to nie jest takie byle co, że każdy szybszy telefon ma wyciągać 60 FPS. Z Mi5 Pro
Rekomendowane odpowiedzi