jarek384 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Witam, dziś ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu odkryłem działanie czujnika Ant+ w moim Mi Max Pro (64GB). Po zainstalowaniu pluginu ant+ bezproblemowo wykrył czujnik tętna adidas (ant+) i w aplikacji Endomondo (wersja darmowa) pięknie pokazuje mi na mapie w który miejscu miałem jakie tętno. Super sprawa, gdyż w specyfikacji nie widziałem takiej informacji o tym module. Podobno mają go tylko niektóre telefony (np. Sony)...
radkm3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 On 17.09.2016 at 7:29 PM, jarek384 said: Witam, dziś ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu odkryłem działanie czujnika Ant+ w moim Mi Max Pro (64GB). Po zainstalowaniu pluginu ant+ bezproblemowo wykrył czujnik tętna adidas (ant+) i w aplikacji Endomondo (wersja darmowa) pięknie pokazuje mi na mapie w który miejscu miałem jakie tętno. Super sprawa, gdyż w specyfikacji nie widziałem takiej informacji o tym module. Podobno mają go tylko niektóre telefony (np. Sony)... Witam, Mógłbyś napisać jak zainstalować plugin do ant+ ? Pozdrawiam
majdan12 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 19 minut temu, radkm3 napisał: Witam, Mógłbyś napisać jak zainstalować plugin do ant+ ? Pozdrawiam Stary poradnik,ale może pomoże http://en.miui.com/thread-59236-1-1.html
radkm3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, Dziękuję za linka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi