Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po odblokowaniu bootloader'a i wgraniu najnowszego softu od MIUIPolska nie mogę już uruchomić telefonu w recovery (poprzez aplikacje "aktualizacja")....po restarcie telefon staje na logo Xiaomi. Pomaga tylko restart. Bardzo proszę o pomoc bo chciałbym jakoś wgrywać cotygodniowe aktualizacje.

Opublikowano

Wgrałem jeszcze raz rom z twrp (miui 7) przez MiFlash później aktualizowałem do najnowszego MiuiPolska (przez twrp) i po wgraniu już nie moge ponownie wejsc w recovery.....

Opublikowano
Rozumiem że chodzi tylko o TWRP?

Nie wgrywaj najnowszego softu. Miałem to samo na mi 5. Jak wrzuciłem ostatni stable to TWRP nie zostało nagrane.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
19 minut temu, lapi82 napisał:

Nie wgrywaj najnowszego softu. Miałem to samo na mi 5. Jak wrzuciłem ostatni stable to TWRP nie zostało nagrane.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Mam najnowsze aktu, TWRP działa... 

19 godzin temu, TheBlueOne napisał:

Rozumiem że chodzi tylko o TWRP?

Tak...

Opublikowano
2 godziny temu, Nezumi napisał:

Mam najnowsze aktu, TWRP działa... 

Tak...

@Nezumi  Ja pisałem o swojej sytuacji. Kilkukrotne wrzucanie ROM'u 6.9.8 na 6.4.21 kończyło się usunięciem TWRP.

Opublikowano
22 minuty temu, lapi82 napisał:

@Nezumi  Ja pisałem o swojej sytuacji. Kilkukrotne wrzucanie ROM'u 6.9.8 na 6.4.21 kończyło się usunięciem TWRP.

Być może TWRP które było wcześniej było walnięte? Co nie zmienia faktu, że przez adb wgrasz TWRP w dosłownie 3minuty.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...