mabu000 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Witam Czy da się ustawić w dialerze wyświetlanie etykiet numerów w kontakcie przez połączeniu? Mam ustawione etykiety opisowe numerów, wyswietla je poprawnie przy wejściu w kontakt, natomiast przy dzwonienia, odbieranie i na liście ostatnich połączeń nie pokazuje opisów. Da się ustawić pokazywanie etykiet nr? Czy jest sposób na zainstalowanie oryginalnego stock owego dialer a androida marshmallow - GOOGLE Phone http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/ , niestety wywala błąd i nie da się dokończyć instalacji Telefon mi5 miui 8 global 6.9.8 beta
ZduneX25 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Wstaw opis w firma czy stanowisko to wtedy będzie widoczne wszędzie.
mabu000 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 Tak, ale jak mam np pod jednym kontaktem firmowym trzy nr do różnych osób opisane jako niestandardowa etykieta np imionami, a nawet jako standardowa ( służbowy, prywatny, etc) to nie wyświetla ich, a chodzi mi o rozróżnienie kto akurat dzwoni z danej firmy. Na innych dialerach wyświetla. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 W takim razie usuń główną nazwę (bądź przenieś ją do sekcji firma/stanowisko) , a numerem nadaj niestandardowe nazwy, wtedy będzie. Ja mam tak zrobione i powiedzmy pokazuje mi się przykładowo dużym drukiem Ania i potem małym Lewiatan i jeszcze niżej numer telefonu.
mabu000 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 Spróbowałem usuwać i zamieniać główną nazwę, zmieniałem etykiety na niestandardową, na inne po kolei z listy i niestety nic :/ . Może być jeszcze coś w opcjach do ustawienia? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi