zmylna Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Czy ktoś miał może taki problem ? Loguje się ostatnio na forum en.miui.com i pierwsze co przykuło moją uwagę to brak awatara. Wchodzę na mój profil a tam tak: - brak awatara - grupa nie ta (oczywiście ranga niżej) - brak medali - zła data rejestracji konta (2016) Konto mam od 2012 chyba... - brak daty urodzenia i innych już pierdołów - kredytów mniej - brak informacji o wersji miui i urządzeniu Porównałem id konta z tym na telefonie - to samo Napisałem maila na [email protected], a tam mi namiętnie piszą, że zalogowałem się nie na to konto, że musiałem sobie nowe założyć :/ Posłałem im nawet dwa screeny pokazujące info o koncie na telefonie i info o profilu na forum - id ten sam, dane inne. Zdarzyło Wam się coś takiego ? Edytowane 16 Września 2016 przez zmylna
Nezumi Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Wiesz, że to nie jest mail do Xiaomi nie?
zmylna Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Masz rację Nezumi. Pisałem oczywiście na [email protected]. Pokręciłem adres pisząc posta. Edytowane 16 Września 2016 przez zmylna
Nezumi Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 U mnie wszystko jest na swoim miejscu na en.miui... Nie zalogowałeś się czasem na oficjalne forum cn przypadkiem czy coś?
zmylna Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Zalogowałem się na id, z którego korzystam od lat do forum en.miui.com. Znalazłem taki wątek: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=290207&highlight=medals Aczkolwiek nie przypominam sobie,żebym aspirował to bycia członkiem MIUI Alpha Team :/ Edytowane 16 Września 2016 przez zmylna
zmylna Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 Jak by ktoś miał taki problem to w moim przypadku okazało się, że zmieniło się UID mojego loginu. Co ciekawe nr użytkownika jako taki się nie zmienił. Obecnie admini starają się dojść do tego co jest przyczyną.
Rekomendowane odpowiedzi