KutanG Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Witam, jestem zielony w tych sprawach... A więc chciałbym zaktualizowac wersje xiaomi.eu na najnowsza, ale gdy naciskam żeby szukało aktualizacji to nic się nie dzieje ;C. Co mam zrobić??
redkontakt Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 No to, że jesteś zielony to wiemy bez twoich zapowiedzi. Po drugie nie zaczynaj zdania od "a więc " Co masz robić? Naucz się czytać, bo na forum są wszystkie odpowiedzi tylko się musisz postarać je przeczytać zamiast śmiecić głupimi tematami. Wysłane z mojego V919 Air DualOS przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Witam, jestem zielony w tych sprawach... A więc chciałbym zaktualizowac wersje xiaomi.eu na najnowsza, ale gdy naciskam żeby szukało aktualizacji to nic się nie dzieje ;C. Co mam zrobić?? Mało informacji podałeś. Jaką masz wersję zainstalowaną, stabilna czy rozwojowa. Podejrzewam że ten wątek wyląduje w koszu. 😎 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
KutanG Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Tak, muszę smiecic forum. Rozwojowa 6.8.25
PatricoooS Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Jeśli masz odblokowany bootloader i TWRP, to właśnie wchodzisz do recovery i tam flashujesz ten najnowszy ROM w pliczku .zip Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
Rekomendowane odpowiedzi