malpaso Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Witam! Poszukuję zegarka z motywu który jest w linku. Próbowałem sobie go sam wyciągnąć: rozpakowałem temat, do clock dodałem .apk ale podczas instalacji wyskakuje błąd parsowania. Mógłby to zrobić ktoś kto to potrafi? http://www113.zippyshare.com/v/QU8JJDTf/file.html
ZduneX25 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 A czemu nie możesz normalnie zastosować zegarka w aplikacji Motywy?
malpaso Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Bo mi nie widzi tego motywu. Wrzuciłem do MIUI/theme (najpierw w telefonie a jak to nic nie dało to na SD). MIUI mam najnowsze od Was.
ZduneX25 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Bo nie tak się importuje motywy Wrzucasz bezpośrednio na pamieć telefonu, otwierasz apkę Motywy> zakładka Offline i na samym dole jest przycisk Wczytaj motyw (tu pokazujesz lokalizację pliku mtz). 1
malpaso Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) 'Aplikacja została zatrzymana'. Tyle się pojawia. Specjalnie dla tego zegarka zrobiłem flash ROMu na nowo. I nic, cały czas taki sam komunikat :/ Edytowane 13 Września 2016 przez malpaso literówki
mrosi Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 1 godzinę temu, malpaso napisał: 'Aplikacja została zatrzymana'. Tyle się pojawia. Specjalnie dla tego zegarka zrobiłem flash ROMu na nowo. I nic, cały czas taki sam komunikat :/ Może powinniśmy zacząć od informacji, jaki masz system w telefonie? Wklej zrzut z Ustawienia -> Informacje o telefonie
malpaso Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) 10 godzin temu, malpaso napisał: [...] MIUI mam najnowsze od Was. Czyli 8.1 6.9.8. Przy okazji, jako nowy i tu na Forum i jako użytkownik Xiaomi witam wszystkich. Edytowane 14 Września 2016 przez malpaso
Rekomendowane odpowiedzi