Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizowałeś Miui7 do 8? Robiłeś wipe data? Czyściłeś a-gps? Zobacz w gps test czy widzi jakies satelity.

Zainstaluj GPS Status & Toolbox

Opublikowano

chyba wszystko juz sprawdzilem.  2 razy  na ok 100 prob  udalo sie zlapac jakiegos satelite ale to zdecydowanie nie to co bym chcial bo duzo uzywam nawigacji   wyglada na to ze trafil mi sie jakis trefny model    czekam jeszcze na jakies podpowiedzi  z gory dziekuje

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.09.2016 o 19:51, masazysta3 napisał:

Temat do zamkniecia  problem rozwiazany

Mógłbyś się podzielić jak rozwiazales problem? Mam to samo, po aktualizacji do najnowszej wersji aktualnie mam 6.9.29 rozwojowa, GPS przestał normalnie działać, wyskakuje szukanie satelity albo skacze z położenia na położenie i odświeża po minucie

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, masazysta3 napisał:

okazalo sie ze jednoczesnie z aktualizacja zalozylem nowy pokrowiec z aluminiowa ramka  ktora skutecznie blokowala GPS po jej zdjeciu wszystko wrocilo do normy :-D

Czyżby taką? ;p
https://www.aliexpress.com/item/MSVII-Brand-Xiaomi-Mi5-Metal-Case-Brushed-Drawing-Plastic-Back-Cover-Aluminum-Frame-Phone-Bag-Cases/32611988577.html?spm=2114.13010608.0.0.znAJFP

od niedawna mam właśnie tą obudowę która przyszła do mnie jakoś w trakcie nowej aktualizacji, aż z ciekawości sam zaraz spr, ale dziwna sprawa ;d

Edytowane przez Natis
cytat
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...