mondeoklub Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Chciałem sobie sprawdzić stan bootloadera, w celu wgrania nowszej wersji MIUI. Ściągnąłem intslator ADB/fastboot. Na początku nie chciał działać w ogóle, potem udało się go uruchomić przez wiersz poleceń...i na tym się kończy współpraca. Włączam tel w tryb fastboot, podłączam do kompa, wpisuję fastboot devices i otrzymuję komunikat: 73a5bled fastboot. Czyli nie działa. Sciągnąłem też MI Pc Suite i też lipa, nie chce się połączyć. Ściągnąłem paczkę sterowników do Redmi 3 Pro i nie chcą się zainstalować na kompie... Dodam, że mam Windows 10. Są jakieś sposoby na moje dolegliwości?:/ Edit:Mi Pc Suite odpalił ale mogę tylko przeglądać pliki. Moje bebechy to Adroid 5.1.1 MIUI 6.5.12 rozwojowa... Edytowane 10 Września 2016 przez mondeoklub
mondeoklub Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Okej ale jak już mu zadam: fasboot oem info - devices mam FAILED...
mondeoklub Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Debugowanie włączone, nieznanie źródła też, oem info - też nic- mam failed. Póki co wysłałem prośbę o zdjęcie BL i zająłem się wgrywaniem Global Dev przez MiPhone.
MiD Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 wpisujesz fasboot oem info - devices czy fasboot oem info-devices?
mondeoklub Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Obie wersje wpisywałem. Wgrałem Miui 8 6.9.8. Beta - trochę bugów znalazłem i zastanawiam się obecnie co zainstalować, póki co mam BL zablokowanego
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi