penetratore Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cześć Jakie było dzisiaj moje rozczarowanie jak w specyfikacji zobaczyłem że te model nie jest Dual SIM Pytanie. Czy jest na rynku jakiś tel który sprzętowo jest zbliżony do Mi2S, posiada Dual Sim a ekran nie jest większy od 4.5 cala ?
Eru Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wyjdzie HTC One z DualSim co najwyżej...
Acid Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cześć Jakie było dzisiaj moje rozczarowanie jak w specyfikacji zobaczyłem że te model nie jest Dual SIM Pytanie. Czy jest na rynku jakiś tel który sprzętowo jest zbliżony do Mi2S, posiada Dual Sim a ekran nie jest większy od 4.5 cala ? Xiaomi produkuje telefony premium z podzespołami z wysokiej półki wydajnościowej. Nie ma tam Dual SIm bo to domena taniej i słabszej platformy MTK (typowo chińskiej). HTC One może jest wyjątkiem (i jakiś tam samsung). Oczywiście Xiaomi ma Hongmi na dual sim ale to inny segment i półka cenowa. Generalnie w Xiaomi z serii millet (MI) nie ma dual sim.
Lalo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wyjdzie ZTE U8910 specyfikacja ciekawa Wysłane z mojego MI 2A
penetratore Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wyjdzie ZTE U8910 specyfikacja ciekawa Wysłane z mojego MI 2A 5 cali .. akurat to mnie nie ratuje. A jeżeli chodzi o kwestię Dual Sim-ów w High End-ach to faktycznie HTC się wyłamało ale nie rozumiem tego zjawiska. W firmach ludzie przecież z chęcią łyknęliby takiego S4 czy Z1 z dwoma kartami bo to się wrzuca w koszta .. i byłoby w jednym slocie nr prywatny a w drugim firmówka. A teraz to często się spotykam że taki jeden czy drugi gentleman mam prywatny tel S4, I5S czy Z1 a jako służbowy to jakaś Nokia E52 czy gorsze badziewie. U mnie w firmie dawali SXE ... no przecież żenada toż to ledwo co działa .. i tym sposobem dalej chodzę z dwoma tel
marcoo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Akurat s4 jest chyba w wersji dual sim. Też szukałem podobnego technicznie modelu do Mi2s z dual sim , z przykrością stwierdzam, że nie ma. Generalnie do 4,5 cala ciężko o dobry telefon, wszystkie flagowce to z reguły 5 cali albo i dalej, jak nie jesteś koszykarzem z wielkimi łapami albo tenisistą i brakuje ci rakiety tenisowej to nie ma co kupować chyba , że ktoś lubi mieć tablet w kieszeni ;p
penetratore Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cena s4 jest zaporowa - 750$ Co do wielkości to zgadam się, Przed świętami dostałem paczkę z Hongmi i musiałe odsprzedać tel bo juz ten rozmiar nie ogarniam jedna ręką. Aktualny tel SXT 4,55 cala jest juz absolutnie na granicy. W tej sytuacji musze się zastanowić co zrobić. SXT miałem dać żonie a sam chciałem dual sima z dobrym prockiem. W tej sytuacji nie wiem czy jest sens kupować Mi2s bo SXT na wystarczające bebechy, robi świetne zdjęcia no i jest też MIUI. Sytuacja patowa.
Acid Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czy ja wiem.. słabo jest SXT aktualizowany...no i to tylko port. MIUI na MI-2 to co innego.
marcoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przed świętami dostałem paczkę z Hongmi i musiałe odsprzedać tel bo juz ten rozmiar nie ogarniam jedna ręką. Aktualny tel SXT 4,55 cala jest juz absolutnie na granicy. To masz dokładnie jak ja dla mnie też 4,55 cala to maksimum chociaż korcą mnie 5calowe ze swoją specyfikacją W tej sytuacji musze się zastanowić co zrobić. SXT miałem dać żonie a sam chciałem dual sima z dobrym prockiem. W tej sytuacji nie wiem czy jest sens kupować Mi2s bo SXT na wystarczające bebechy, robi świetne zdjęcia no i jest też MIUI. Sytuacja patowa Jeśli ci starcza Xt a chcesz dual to może galaxy s4 mini duos ? 4,3 cala proc 1,7 - 2 rdzenie aparat 8Mpix jakość zdjęć dobra chyba nawet lepsza od XT 1,5 GB ram resztę doczytasz ;p Innego dobrego duala nie ma pomijając htc one mini którego cena jest spora , no i xperia z1 mini czy tam z1f/s zwał jak zwał , droga jak nw co ;P
Eru Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ta 5.5" - jak on nie chce większego niż 4.5"
Lalo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ta 5.5" - jak on nie chce większego niż 4.5" Do 4,5" nie ma nic porządnego z dual sim i nie będzie Wysłane z mojego MI 2A
penetratore Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Poczekam jeszcze do 10 stycznia czy nie będzie jakiś zapowiedzi nowych tel na targach CES. Jak nie będzie nic ciekawego to zamawiam.-- 10 sty 2014, o 18:17 --Ha ha... i znalazłem, jest coś takiego jak Motorola Moto G dual Wersja xt1033. Tel jest świeżutki, teoretycznie działa z Aero, dobre wsparcie będzie Może nie jest taki mocarny jak Mi2s i nie ma wymiennej baterii ale gwarancja w Polsce nawet jak kupione za granicą
Rekomendowane odpowiedzi