kebobi Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Cześć, Przymierzam się do zakupu stacji multimedialnej do samochodu (zamiast klasycznego radia) i wiele z tych stacji oferuje screen mirroring telefonów Jednak czytałem, że są problemy z użyciem tego w Xiaomi Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii ? Pozdrawiam
JusTQL Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Tylko z zestawu Jabbra korzystam. I nie mam najmniejszych problemów. Pewnie zależy jeszcze od zestawu z jakim będziesz łączyć... Wysłane z Mi5 PRO
Bart` Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 poszukaj czegoś co obsługuje Android Auto (nie Mirror Link). Android Auto działa na Mi5. Jak nie zadziała to trzeba pokombinować z kablami (u mnie na oryginalnym od Xiaomi nie działał a na innym już tak)
Segor Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Dnia 13.09.2016 o 14:04, Bart` napisał: poszukaj czegoś co obsługuje Android Auto (nie Mirror Link). Android Auto działa na Mi5. Jak nie zadziała to trzeba pokombinować z kablami (u mnie na oryginalnym od Xiaomi nie działał a na innym już tak) Proszę Cię bardzo napisz jaki kabel Ci działa, ja też mam z tym problem i nie wiem czy kupować USB 2.0, 3.0 czy 3.1? I napisz czy masz MIUI Polska (a konkretniej czy masz odblokowany bootloader, bo podobno może to mieć znaczenie). Edytowane 5 Listopada 2016 przez Segor
Rekomendowane odpowiedzi