Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem mi4s.

Udało mi się przebrać przez sporo opcji konfiguracji aplikacji, przeczytałem też sporo postów na forum tym i innych. Jednakże problem dalej występuje.

Posiadam konto na o2. Do folderu odebrane przyporządkowane są 3 inne foldery. Oprócz Odebrane są jeszcze 2 foldery na tym samym poziomie.

Wcześniej, na SGS 4 korzystałem z my mail. Działało to tak, że gdy coś przychodziło dostawałem powiadomienie.

Obecnie powiadomienie przychodzi jedynie po przyjściu maila na Odebrane, reszty nie synchronizuje. Nie ma możliwości ustawień synchronizacji jakichkolwiek dla tego konta.

PYTANIE: jak zrobić żeby powiadomienia wyskakiwaly po przyjściu maila do innych folderów? Co dziwne, on tych maili nie pobiera, jak wchodzę w folder to ich nie ma, synchronizuje ręczne i gra muzyka.

Dodałem powiadomienia, dodałem autostart, wyłączyłem oszczędzanie Energi ale i tak dodałem do wyjątków, na wszelki, zamknąłem klodeczka aplikacje. Nie mam więcej pomysłów.

Dodam że ten sam problem występuje w takich apkach jak Blue mail, k9, aqua mail. O dziwo nie występuje na stockowym kliencie poczty, który ma możliwości edycji w ustawieniach synchronizacji które foldery maja być synchronizowane.

Ale w każdym innym programie Główny folder odebrane się synchronizuje, reszta nie.

Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Imap, odbieram meile na kilku urzadzeniach.

Chodzi mi o to zeby powiadomienia dzialaly tez na tym my mail, stockowy jest troche za surowy jak dla mnie :-/

Opublikowano

Temat do zamkniecia, dziala z większością meili (onet, netpanel, gmail) a z o2 nie chce wiec wine zwalam na o2....

Opublikowano

Przeczytaj regulamin forum. Zabronione jest pisanie posta pod postem i podbijanie tematów. Kolejny raz zakończy się ostrzeżeniem

Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...