minionek Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Witam Zablokowałem przypadkowo kilka numerów telefonów i teraz nie moge odnaleśc zakladki w ustawieniach gdzie lista blokowanych numerów sie znajduje.Pomoże ktoś i wskaże gdzie jest ta lista z poblokowanymi numerami?
0 Grzesiuso Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) 16 minut temu, minionek napisał: Witam Zablokowałem przypadkowo kilka numerów telefonów i teraz nie moge odnaleśc zakladki w ustawieniach gdzie lista blokowanych numerów sie znajduje.Pomoże ktoś i wskaże gdzie jest ta lista z poblokowanymi numerami? Wejdź w telefon i po lewej stronie masz opcje podręczne, blokowanie. Edytowane 5 Września 2016 przez Grzesiuso
0 minionek Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) telefon>>>po prawej na górze mam 3 kropki i tam ustawienia,nie widzę opcji podręcznych.Mam wersje miui 6.5.26 Edytowane 5 Września 2016 przez minionek
0 Grzesiuso Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 3 minuty temu, minionek napisał: telefon>>>po prawej na górze mam 3 kropki i tam ustawienia,nie widzę opcji podręcznych.Mam wersje miui 6.5.26 3 minuty temu, minionek napisał: telefon>>>po prawej na górze mam 3 kropki i tam ustawienia,nie widzę opcji podręcznych.Mam wersje miui 6.5.26 Inaczej wybierz słuchawkę i po lewej stronie na dole pod gwiazdką opcje podręczne (takie kreski ), blokowanie. 1
0 ZduneX25 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
minionek
Witam
Zablokowałem przypadkowo kilka numerów telefonów i teraz nie moge odnaleśc zakladki w ustawieniach gdzie lista blokowanych numerów sie znajduje.Pomoże ktoś i wskaże gdzie jest ta lista z poblokowanymi numerami?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi