Jarooo3 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Cześć. Od niedawna jestem posiadaczem redmi note 3 pro. Telefon działa działa bez zarzutu. Problem pojawia się kiedy rozmawiam przy użyciu słuchawki bluetooth (plantronics). Rozmówcy skarżą się, że bardzo słabo mnie słychać. Głośność ustawiłem na max ale to nie pomaga. Słuchawki używałem do tej pory z telefonem Motorola i działała bez zarzutu. Czy ktos z was tak miał. Co zrobić żeby było ok? P.S. Mam zainstalowane miui 8, wersja 6.8.18
jack78 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Ja używam słuchawki Jabra Classic i nie mam problemów. Słuchać gorzej niż przez telefon ale z głośnością nie ma problemów. Regulujesz głośność z telefonu czy ze słuchawki?
Jarooo3 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 Próbowałem i z poziomu telefonu i że słuchawki. Nie ma znaczenia, dalej to samo.
luki! Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Znajomy ma Mi4 oraz bluetooth jabra. Jakość rozmów jest między Nami mocno słaba. Ostatnio dla testu użył Sony z tym samym zestawem słuchawkowym i jakość rozmowy znacznie się poprawiła. System miał miuipolska. Obawiam się, że może to być kwestia telefonu...
Jarooo3 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 Tylko co w telefonie (oprócz bluetooth) odpowiada za jakość rozmów przez słuchawkę? Oprogramowanie?
jack78 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Może softu, ja jadę na Global Dev (MIUI8) i nie jest idealnie, ale na pewno nie gorzej niż na Lumii czy innych moich poprzednich telefonach. Jest wystarczająco głośno i jedyne na co znajomi narzekają, to słychać szumy podczas jazdy samochodem, czego w telefonie nie słuchać (lepsze filtry odszumiające)
marcolomeo Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 U mnie na zestawie głośnomówiącym wbudowanym w radio Blaupunkt Hamburg 420BT działa tak samo jak na Galaxy S3. Soft miui Global 8. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ArO Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Oooo.. to i tak dobrze Jarooo3. Mi nie chce sie w ogole polaczyc ze sluchawka, a wlasnie posiadam Platronica. Jak to uczyniles: )? Mi nawet nie chce sie sparowac.. a kosztowala mnie ponad stowke lekko ze 3 lata temu.. szkoda by bylo ja stracic ze wglad na chinski telefon..
Rekomendowane odpowiedzi