Goven Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Witam, planuję na dniach kupić RN3 Pro, lecz nie jest do końca przekonany gdzie. Myślałem nad technos online, ale tam cena przekracza 1000zł. Znalazłem go w dobrej cenie na ibuygo i właśnie w tym moje pytanie. Czy jeśli zamowię go z ibuygo, telefon będzie miał możliwość zmiany na język Polski ? Jestem w tym temacie całkowicie zielony, dlatego proszę was o pomoc. Pozdrawiam ;D
kapiS Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Tak. Będziesz mógł zainstalować polskie oprogramowanie. 1
Goven Opublikowano 3 Września 2016 Autor Opublikowano 3 Września 2016 Kapis, ale będę je pobierać czy już będzie na tel gotowe do instalacji ?
Konradol Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Jeżeli jesteś w tym temacie "zielony", to nie kupuj Xiaomi. Kup sobie jakiego Huaweia/Honora i będziesz zadowolony. Bez zbędnych kombinacji, zabawy z softem, itp.
kapiS Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 21 minut temu, Goven napisał: Kapis, ale będę je pobierać czy już będzie na tel gotowe do instalacji ? będziesz musiał pobrać i zainstalować
dadi11 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Jeżeli jesteś w tym temacie "zielony", to nie kupuj Xiaomi. Kup sobie jakiego Huaweia/Honora i będziesz zadowolony. Bez zbędnych kombinacji, zabawy z softem, itp. Bzdura. Ja kupilem za 700 zl of kasini z allegro z wgranym miui global. Z reszta ogarniecie odblokowania bootloadera I wgrywanie oprogramowania jest banalnie proste Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Konradol Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) @up Jaka bzdura? Zobacz ile pytań na forum o bzdety, bo ktoś "zielony" kupił se Xiaomi z chińskim softem i nie ogarnia... Temu nie chodzi to, innemu tamto, następnemu "wisi na logo, nie włącza się". Tak że ten, Ty nie pisz bzdur, bo on ma chyba zamiar kupić na Ibuygo, a tam różnie sprzedają. A "odblokowanie bootloadera i wgrywanie oprogramowania" nie dla wszystkich jest proste. PS. Też kupiłem na Allegro u MiSpot'a z wgranym MIUI Global dev i nic nie kombinuję, bo wydaję mi się, że to najlepszy ROM ze wszystkich dostępnych. Edytowane 3 Września 2016 przez Konradol
Rekomendowane odpowiedzi