d00lar Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- zaawansowanym Opis znalezionego błędu siema mam problem tego typu ze od 2 wersji wstecz nie pyta sie o pin do 2giej karty sim - wcześniej pytał o do pierwszej a potem do drugiej a teraz tylko do pierwszej dopiero ja wejdę w ustawenia>zarządzanie sim i wybiorę sim2 to krzyczy ze jest zablokowana i czy chce odblokować i pin wpisuje sie na jakims dziwnym interface wogole jak z lewa os:D ma ktoś jakis pomysł na to ? fajnie by było żeby jednak pytało o 2gi pin na dzien-dobry pozdro! Logcat Dodatkowe informacje
Acid Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tak jest na portach bo większość jest z oficjalnego lenovo. Pamiętam, że nawet na Hongmi (z miui portowanym) tak było.
d00lar Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 no ale na wersji z 6/7 grudnia której używam jeszcze jest ok - pyta o oba więc musi się dać pozatm to lenovo też jest dual sim więc nie powinno być problemu...?
skonek1987 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ta wersja z 6 grudnia jest od jueliana czy od gtbluesky? W tym tygodniu jest znowu od tego drugiego a on nie daje jakiś poprawek na dual sim.
d00lar Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 od julieana nie wiem ja było w zeszłym ale ja ale w zeszlym tygodniu testowalem ta sciaganą z tąd oraz ta bezpośrednio z tematu julieana (EN i chinski) i było tak samo
Rekomendowane odpowiedzi