Szymix Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Witam, czy ktoś korzysta z tego typu rozwiązania ? Ostatnio wpadłem na to, że przecież można wykorzystać Aero2 w telefonie, skoro ma dual sim. Tylko pytanie czy działa to tak jak w zamyśle, że dzwonimy sobie bez problemu z karty operatora a internet ciągnie nam z Aero ? Nie chciałbym na marne pociąć swojej karty ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Co za różnica czy drugą kartą będzie Aero, oreo, plus, play,orange czy inne Działa tak, że wybierasz z której karty bierze neta i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Pierwszą Modem jest obsługiwany z SIM1 Wysłane z Mi5 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 (edited) @JusTQL Chyba nie masz tego telefonu skoro piszesz takie bzdury, albo nie potrafisz poprawnie ustawić. Pewnie opcje wyboru karty z której ma lecieć net dodali żeby zmylić użytkowników. Ja miałem karte plusa jako drugą i bez problemu ciągle neta. Były momenty że wybrałem moją pierwsza karte z playa i z niej ciaglo neta. Edited September 1, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 @JusTQL Chyba nie masz tego telefonu skoro piszesz takie bzdury, albo nie potrafisz poprawnie ustawić. Pewnie opcje wyboru karty z której ma lecieć net dodali żeby zmylić użytkowników. Ja miałem karte plusa jako drugą i bez problemu ciągle neta. Były momenty że wybrałem moją pierwsza karte z playa i z niej ciaglo neta. A to można wybierać? Na obu mam net więc nie miałem potrzeby zmiany. Wysłane z Mi5 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 @Bohyn Dzięki za odpowiedź, nie miałem do czynienia z dualem jeszcze, więc wolałem zapytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts