ajsklep Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam, Mam prośbę o pomoc ponieważ totalnie nie wiem co źle robię. Postępowałem według instrukcji. Odblokowałem Bootloadera. Następnie zabrałem się za wgrywanie ROMA. Pobrałem dwa ROMy z linków w instrukcji Stable 7.2.13.0 oraz 6.4.21. Podczas gdy zaznaczyłem flash_all i podałem ścieżkę do romów ( próbowałem zarówno z jednym i drugim ) .Wstępuję pononiższy błąd. "Nieokreslony błąd.(0x80004005: error: cannot load'C:\Users\A') Czy ktoś mi może pomóc ? Dodam, że przez 6 lat latałem na iOS i dopiero poznaje Androida.
Bohyn Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) niedozwolony znak &, wrzuć folder z softem bezpośrednio na C:\ było już nie raz ten problem PS. Ja bym dałbym Ci ostrzeżenie, że nawet poddziału nie potrafisz wybrać. Masz problem a nie przedstawiasz nam modyfikacji systemu. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Bohyn 1
ZduneX25 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi