Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Z góry przepraszam za ten dział, ale nie wiem gdzie umieścić ten temat.

Mam pytanie, czy warto czekać na Xiaomi Remi Note 4 Pro ze Snapdragonem? Czy lepiej kupić Redmi Note 3 Pro? Czas mam do stycznia 2017, ale nie słyszałem czy ma być wersja Pro dla Note 4

Moje drugie pytanie dotyczy sprzedawcy Goldway. Czy jeśli zakupie tam telefon to otrzymam Miui Polska?

Opublikowano

A kto ci wywróży co będzie siedziało w note 4 pro (o ile taki wypuszczą)? Dodatkowo będzie standardowo "podatek od nowości" czyli duża cena na początku. RN3 pro i tak jest tani i dobry. Miuipolska wgranego mieć nie będziesz.

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

Opublikowano
przeciez wiadomo tam jest x20 ja czekam na snapa. Pro bendzie pewnie w marcu

Przeczytałeś chociaż wątek czy piszesz posty jak popadnie?

• Like 2
Opublikowano

Tutaj musze cie zmartwic bo w wersji pro bedzie procek mtk x25 ;) Zobacz ze juz na necie jest do kupienia. Wpisz sobie w google "xiaomi redmi note 4 pro" i pierwsza strona z tego co pamietam.

Opublikowano

Sprzedawcy od dawna sami sobie nazywali telefony. Sami się w tych nazwach gubili, więc to żadne źródło. Pro czy prime - jak sobie wymyślą tak napiszą. Na pudełku czy w telefonie tego nie znajdziesz. Jeśli być konswentnym w nazwach to ta wersja o której mówisz to prędzej prime niż pro

Opublikowano
12 godzin temu, piotr469 napisał:

Sprzedawcy od dawna sami sobie nazywali telefony. Sami się w tych nazwach gubili, więc to żadne źródło. Pro czy prime - jak sobie wymyślą tak napiszą. Na pudełku czy w telefonie tego nie znajdziesz. Jeśli być konswentnym w nazwach to ta wersja o której mówisz to prędzej prime niż pro

Czyli będzie wersja z x20, mtk x25 i snapem? I czy mtk 25x też się grzeje i lepiej czekać na snapa?

Opublikowano
9 godzin temu, Vaxador napisał:

Ok w takim razie poczekam chwile na jakieś informacje, jeśli nic nie będzie to biorę wersje z mtk x25. Dobry wybór?

Nie ma sensu czekać x25 to trochę wyżej taktowany x20;-), zresztą nie sądzę żeby taka wersja powstała Note 4.

Generalnie jeśli nie zależy Ci na wydajności układu 3d możesz śmiało brać.

Opublikowano
13 godzin temu, Wdzn napisał:

Nie ma sensu czekać x25 to trochę wyżej taktowany x20;-), zresztą nie sądzę żeby taka wersja powstała Note 4.

Generalnie jeśli nie zależy Ci na wydajności układu 3d możesz śmiało brać.

Okay dzięki za pomoc :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...