Vaxador Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam! Z góry przepraszam za ten dział, ale nie wiem gdzie umieścić ten temat. Mam pytanie, czy warto czekać na Xiaomi Remi Note 4 Pro ze Snapdragonem? Czy lepiej kupić Redmi Note 3 Pro? Czas mam do stycznia 2017, ale nie słyszałem czy ma być wersja Pro dla Note 4 Moje drugie pytanie dotyczy sprzedawcy Goldway. Czy jeśli zakupie tam telefon to otrzymam Miui Polska?
piotr469 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A kto ci wywróży co będzie siedziało w note 4 pro (o ile taki wypuszczą)? Dodatkowo będzie standardowo "podatek od nowości" czyli duża cena na początku. RN3 pro i tak jest tani i dobry. Miuipolska wgranego mieć nie będziesz. Wysłane z Redmi Note 3 Pro
homman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) przeciez wiadomo tam jest x20 ja czekam na snapa. Pro bendzie pewnie w marcu Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez homman
piotr469 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 przeciez wiadomo tam jest x20 ja czekam na snapa. Pro bendzie pewnie w marcu Przeczytałeś chociaż wątek czy piszesz posty jak popadnie? Wysłane z Redmi Note 3 Pro 2
lawek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tutaj musze cie zmartwic bo w wersji pro bedzie procek mtk x25 Zobacz ze juz na necie jest do kupienia. Wpisz sobie w google "xiaomi redmi note 4 pro" i pierwsza strona z tego co pamietam.
piotr469 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Sprzedawcy od dawna sami sobie nazywali telefony. Sami się w tych nazwach gubili, więc to żadne źródło. Pro czy prime - jak sobie wymyślą tak napiszą. Na pudełku czy w telefonie tego nie znajdziesz. Jeśli być konswentnym w nazwach to ta wersja o której mówisz to prędzej prime niż pro Wysłane z Redmi Note 3 Pro
Vaxador Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 12 godzin temu, piotr469 napisał: Sprzedawcy od dawna sami sobie nazywali telefony. Sami się w tych nazwach gubili, więc to żadne źródło. Pro czy prime - jak sobie wymyślą tak napiszą. Na pudełku czy w telefonie tego nie znajdziesz. Jeśli być konswentnym w nazwach to ta wersja o której mówisz to prędzej prime niż pro Wysłane z Redmi Note 3 Pro Czyli będzie wersja z x20, mtk x25 i snapem? I czy mtk 25x też się grzeje i lepiej czekać na snapa?
Wdzn Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie grzeje się, nie wiadomo czy będzie wersja z SD.
Vaxador Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ok w takim razie poczekam chwile na jakieś informacje, jeśli nic nie będzie to biorę wersje z mtk x25. Dobry wybór?
Wdzn Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 9 godzin temu, Vaxador napisał: Ok w takim razie poczekam chwile na jakieś informacje, jeśli nic nie będzie to biorę wersje z mtk x25. Dobry wybór? Nie ma sensu czekać x25 to trochę wyżej taktowany x20;-), zresztą nie sądzę żeby taka wersja powstała Note 4. Generalnie jeśli nie zależy Ci na wydajności układu 3d możesz śmiało brać.
Vaxador Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 13 godzin temu, Wdzn napisał: Nie ma sensu czekać x25 to trochę wyżej taktowany x20;-), zresztą nie sądzę żeby taka wersja powstała Note 4. Generalnie jeśli nie zależy Ci na wydajności układu 3d możesz śmiało brać. Okay dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi