data17 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Znacie jakiś skuteczny sposób na to żeby działał tryb masowy w tym xiaomi? próbowałem aplikacji i zmiany danych za pomocą root explrer ale dalej nie mam tej pamięci masowej root oczywiście na kitkacie mam Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
preston2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Trybu masowego nie ma na Mi4. Jest "Przesyłanie plików (MTP)" . System wtedy pokazuje w Mój komputer jako urządzenie o nazwie "Mi 4W" w moim przypadku. Jesteś pewien, że masz KK bo chyba nie powinieneś? Chyba masz jakiś ROM wynalazek bo na MIUI8 pojawia się na pasku powiadomień komunikat o działającym trybie i po jego kliknięciu można zmienić go na inny. Jeśli nie masz powiadomienia i masz MIUI8 to zerknij na uprawnienia "System Android" i zezwól na wszystkie powiadomienia Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez preston2009
data17 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wiem że nie ma ale w necie jest poradnik jak zmienić ale nie działa Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
preston2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A sprawdzałeś samouczek MIUIpolska? Kiedyś czytałem, że ma skrót do tego menu wyboru trybu MTP i reszty.
PaolloKK Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie ma tam tego, jest tylko awaryjne przywrócenie MTP jakby ktoś usunął. Na Sony miałem kiedyś apkę z marketu która z rootem odpalała pamięć masową w 2sek. Tutaj niestety nie umiem czegoś takiego znaleźć :/ Jakby ktoś coś wiedział to byłbym wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi