Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

Mam pytanie do Was, użytkowników Red Rice'a. Jeżeli ktoś kupił/ma dojście do GTA San Andreas to czy możecie powiedzieć jak u Was działa ta gra?

GTA samo dopasuje najlepsze ustawienia dla Was jak dacie w tych ustawieniach DISPLAY "restore defaults". Powiedzcie jak śmiga, czy klatkuje/spowalnia itd.

Jeżeli ktoś ma Hongmi a chce "stestować" gta to pisać PW, jak zadziała to kupujcie ;)

Mój brat i kumpel przymierzają się do zakupu Hongmi, więc stąd te pytanie - obaj chcieliby pograć. Brat ma dylemat - Red Rice vs Mi-2s (wiadomo Mi-2s lepszy) ale jeżeli ten pierwszy podoła to kilka stówek w kieszeni przy szczupłym budżecie jak znalazł ;)

btw. na Mi-2 z Mi-Core GTA śmiga jak porąbane :D

Z góry dziękuję za odpowiedzi,

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Powiem tak. Zainstalowałem GTA SA na MI2S 32GB. Ogromny problem z optymalizacją gry. Na samsungu S3 chodzi płynnie, a ze Snappdragonem 600 w S4 i MI2S jest problem z płynnością, nawet na średnich detalach, gdy wyjdzie się w miasto. Jestem bardzo zawiedziony, że ludzie z Rockstar olali sobie tak potężny sprzęt.

Opublikowano

Sprawdzil bym to tylko jak zainstalowac 2.4 gb danych. Nawet z podobno zamieniona pamiecia w romie miuipolska i tak nie odpala z plikami na sd.

Opublikowano

Dla mnie tragiczna jest optymalizacja gry. Jak i sporo wydawców ma w d*pie optymalizację. Rockstar czy Gameloft. Szkoda. Bo na IPhone wszystko bez zacięć chodzi, a sprzęt wyraźniej gorszy.

Opublikowano

Zainstalowałem GTA SA i niestety u mnie nie chodzi, po włączeniu wywala do ekranu

GTA VC i III to samo

Za to NFS Most Wanted czy Modern Combat 4 chodzą bez problemu.

Opublikowano

Nie pierwszy raz tak właśnie jest z GTA.

GTA od VC było na konsole i Rockstar robił już potem tylko porty na PC i nigdy, żadna gra nie była poprawnie zoptymalizowana na inny sprzęt niż konsola.

Zobaczycie jaka będzie afera jak wyjdzie GTA 5 na PC :)

Opublikowano
Zainstalowałem GTA SA i niestety u mnie nie chodzi, po włączeniu wywala do ekranu

Uu, a jaka wersja GTA SA? Mi na 1.0.3 pokazuje czarny ekran, a gra działa na wersji 1.0.2.

Współczuję że nawet na Mi-2s, oby Rockstar to poprawili, u mnie na Mi-2 śmiga super, grafika i płynność super, jedyny minus - bateria leci w oczach ;)

Zobaczycie jaka będzie afera jak wyjdzie GTA 5 na PC :)

Wiesz co, właśnie się boję, na konsoli jest super,a czuję że nawet na potężnym kompie będzie kicha ;)

Wesołych Świąt :D

Opublikowano

Uu, a jaka wersja GTA SA? Mi na 1.0.3 pokazuje czarny ekran, a gra działa na wersji 1.0.2.

Współczuję że nawet na Mi-2s, oby Rockstar to poprawili, u mnie na Mi-2 śmiga super, grafika i płynność super, jedyny minus - bateria leci w oczach ;)

1.0.2

A w GTA VC i III właśnie pokazuje się tylko czarny ekran

Opublikowano

Napewno masz MI2S? Przeszedłem III i VC od A do Z i nie było żadnych przycięć, lagów czy innych bugów (chyba że zdusiłem sprzęt ustawiając profil oszczędny). Jeśli masz gry w wersji "torrent edition" lub podobnej to pomaga zminimalizowanie gry (jak jest czarny ekran) i powrót do niej. Jak masz oryginała to żadne kombinacje nie są potrzebne (chociaż na dobrych piratach też podobno jest wszystko cacy).

Opublikowano

Proszę się pilnować w tej dyskusji o GTA by nie podawać linków ani nie nakłaniać do ściągania pirackich wersji gier. Pamiętajcie, że aplikację można używać pobraną z GP do 24 godzin i jeśli nie będzie chodzić pieniądze zostaną nam zwrócone. Można pisać, że są różne wersje gry ale już bez podawania źródeł skąd je można wziąć (choć i tak większość to wie...)

Opublikowano
To może niech ktoś odpali logcat i obserwuje co się dzieje gdy apka wychodzi do pulpitu.

Wg mnie za malo RAM, wyłączyć i włączyć telefon nic nie odpalać tylko gre. W np. Cod nowym tak mam.

Wysłane z mojego MI 2A

Opublikowano
No tak... 1GB ram w Hongmi.

Ale w takim razie na SGS3 nie powinno działać. On też ma 1GB RAM.

a popatrz na i9300 odpale gre w dowolnym momencie np. 10h po uruchomieniu systemu

a w m2a musze zrobic restart zeby ja wlaczyc

Opublikowano

Ja normalnie odpalam GTA SA, po nawet wiecej niz 10h po uruchomieniu systemu i gra vhodzi naprawde dobrze, lekki sciny sa, ale da sie zyc. (ROM jaki mam to ArchiDroid 2.3.2, Android 4.4.2 Kit Kat).

Sent from my GT-I9300

Opublikowano
Panowie ale nam tu chodzi o odpalenie na Hongmi nie "eSkach" ;)

Dalem kolego porównanie co sie dzieje w miui na i9300 a w m2a który jest duzooo szybszy....

Wysłane z mojego MI 2A

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że u mnie na Mi-2 z S4 Pro gra działa na razie lepiej niż u Was na Snapkach 600 czy nawet 800, parodia.

Wczoraj dałem pograć bratu w GTA jakieś 2 godziny i mówi że nie widział przycięć czy lagów, sam chwilę po nim zagrałem i naprawdę gra działa płynnie. Acid, jak masz czas ochotę sprawdzić jak u Ciebie na Mi-2 śmiga to zobacz :)

Coś czuję że Rockstar oleje androida po raz kolejny, masa błędów zgłaszana przez ludzi a każda ich część GTA stoi na wersji 1.0.3 i dalej nic z tym nie chcą robić. Serio, w tym momencie boję się o jakość dopracowania GTA V jak tylko wyjdzie na PC, marny port z konsol przeczuwam ;)

Opublikowano

Dobrze ze GTA V juz przeszedłem i nie muszę się martwić o to, że nie pogram.

Ok sprawdzę SA u siebie.

Edit. Ktoś mi powie dlaczego nie widzę GTA w Google Play? Tylko jakieś czity?

Edit2: A już wiem. Szanowne Google/Rockstar twierdzi, że GTA jest tylko dla moich Nexusów 7...

Ok skoro tak...

Wysłane z Xiaomi MI 2

Opublikowano
Dobrze ze GTA V juz przeszedłem i nie muszę się martwić o to, że nie pogram.

Edit. Ktoś mi powie dlaczego nie widzę GTA w Google Play? Tylko jakieś czity?

Edit2: A już wiem. Szanowne Google/Rockstar twierdzi, że GTA jest tylko dla moich Nexusów 7...

Ok skoro tak...

No ja nie mam konsoli by zagrać w V.

Rockstar widocznie nie chcą naszych pieniędzy, choć o dziwo właśnie na Hongmi idzie SA kupić mimo że na nich GTA nie działa...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na RR działa GTA SA na ustawieniach średnich w pełni płynnie :)

A nie działa wam ono przez ten mod z zamianą pamięci.

Polecam wszystkim wypróbować ultimate rom z http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html . Jest on zdecydowanie lepszy od oryginalnego. Zamiast moda z zamianą pamięci ma moda z wyborem lokalizacji instalacji aplikacji, ma face unlocka, wybór która karta sim ma służyć do czego i wiele innych, a także śmieci jak google+ czy google news , które można usunąć przed instalacją roma. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...