Manius92 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, mam mi5 i aktualizuje system co tydzien przez updater, nie mam problemow, moja dziewczyna ma mi 4c chciala w koncu zainstalowac miui8, gdy sciagnalem najnowszy rom wrzucilem na telefon to po pierwsze twrp nie dzialal dotyk przez kilka minut, gdzies czytalem ze to normalne (wersja 2.8 cos tam ) a gdy chcialem juz zainstalowac i tak wyskoczyl blad i nie zaktualizowalem romu, obecnie jest tam miui polska 6.1.7 , problem w starym twrp ? (jak tak to poprosze o szybka instrukacje aktualizacji w poradnikach troche linkow juz nieaktualnych) czy moze chodzi o zablokowany bootloader ? Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Manius92
preston2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 eee, widać że ma nie aktualne TWRP. Ktoś w głównym/czy gdzieś indziej pisał, że trzeba wgrać od Team superluminal TS TWRP 3.0.2-0 recovery img Temat główny o TWRP od tej grupy http://www.teamsuperluminal.org/ts-twrp-2-8-7-2-mi4c/ Powinien też dotyk działać dobrze po wejściu do nowego TWRP więc warto.
Manius92 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Rozwiązany do zamknięcia. Dzięki !
AndropaX Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi