pawel924 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, właśnie stałem się mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem note 3 pro. Lecz mam mały problem Tel, zakupiłem poprzez allegro z gw 12 miesięcy i wysyłką z polski. Tel działa normalnie prócz tego ze gdy chce do kogoś zadzownić to wyrzuca mnie automaycznie z aplikacji telefon. To samo jest z kontaktami. Robiłem reset do ustawien fabrycznych i pomogło na jakiś czas lecz po spersonalizowaniu paru ustawien znów mnie wywala w tych aplikacjach. Co może być powodem ? jest jakiś sposób ? _______________________________________ Ok już sobie poradziłem. Problemem było włączone konto Xiaomi , musiałem go wyłączyć. Tel posiadam od dzisiaj, wysłałem prośbę o odblokowanie bootloadera i czekam na potwierzenie, bo będe wgrywał najnowszy soft miuipolska. Pozdrawiam Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez pawel924
ZduneX25 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi