Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od tygodnia posiadam Xiaomi Mi5, wcześniej byłem użytkownikiem Samsungów z serii S. Przy zakupie nowego telefonu najbardziej interesował mnie nowy android i jego funkcja, google now on tab, ale na moim telefonie to nie działa, po przytrzymaniu środkowego przycisku włącza się tylko przeglądarka i nic nie wyszukuje, czy coś muszę odblokować lub ustawić w opcjach ?

wersja android: 6.0 MRA58K

Wersja MIUI: 7.5 Global Stabilna (7.5.2.0 MAAMIDE )

Opublikowano (edytowane)

Ok, jutro nagram filmik z tego co mi się pojawia na ekranie i zrobię listę zainstalowanych aplikacji na telefonie. Z góry dziękuje za pomoc

Edytowane przez Tytanowy Wafel
Opublikowano

Witam, nagrałem filmik co się dzieję po przytrzymaniu środkowego przycisku, cały czas wyskakuje legia mimo że powinien szukać bf1, niezależnie co jest na ekranie zawsze pojawia się to samo, nagrałem skróty klawiszy i informacje o telefonie

Opublikowano

Masz legię bo ta karta w Google Now Ciebie powinna interesować (wg Google).

Karty możesz spersonalizować, jak Cię nie interesuje piłka to zamknij kartę i zaznacz by tego typu nie otwierał.

Aby wydxukał powiedz Ok Google i wówczas będziesz mógł głosowo dać rządzenie.

Wysłane z Mi5 PRO

Opublikowano

Ja bym mimo wszystko poczekał aż oficjalnie wejdzie to do polski, czyt. dojdzie obsługa języka polskiego. Btw. Bardzo fdobra funkcja i szczerze mówiąc to powinna być cecha wyróżniająca urządzenia z Androidem. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...