Algeroth Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć, jestem od niedawna użytkownikiem Mi5 i dotychczas nie miałem jakiś większych problemów. Od paru dni codziennie rano jak odblokuję telefon, automatycznie jest odpalana przeglądarka i mnie przekierowuje na jakieś chińskie strony z zakupami ( np taobao ). Nie wiem od czego jest to spowodowane ( może aplikacja Aliexpress coś doinstalowała? ). Szukałem czegokolwiek co może być odpowiedzialne za te uruchamianie tego dziadostwa, i nie mam żadnej takiej aplikacji która mogła by być potencjalnym sprawcą. Wie ktoś może jak to usunąć? edit: Pytanie trochę z innego tematu, może ktoś miał styczność w kwestii deweloperskiej z obsługą broadcast receiverów na Xiaomi? Mi5 mi blokuje wszystkie procesy, które działają w tle jak np read_phone_callogs czy change_connectivity.. Problem jest tylko na Xiaomi, na Samsungach czy Sonych działa to jak należy. Dzięki. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Algeroth
wtbn Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 jaki masz soft? jak nie xiaomi.eu to wgraj xiaomi.eu... uniwersalna odpowiedź na 99% problemów na tym forum, heh.
Algeroth Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mam ten standardowy, nie wgrywałem żadnego nowego softu.
wtbn Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) No to masz rozwiązanie, nie ma za co. Serio, nie wiem jak wy możecie na tym siedzieć Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez wtbn
Algeroth Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Faktycznie, pomogłeś, dzięki
wtbn Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A ogólnie na reklamy (bo i tak mogą Ci wyskakiwać) to później adaway. Ale ten problem co konkretnie masz to wina softu.
Rekomendowane odpowiedzi