zinger Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cześć. Sflashowałem telefon każdym romem z fastboot! Każdym. China dev, china stable, global stable, global dev i na żadnym nie mogę włączyć wifi ani bluetooth. Wszystko zrobiłem poradnikiem fastboot! Delete all! Co się dzieje? Czy to możliwe, że padł moduł wifi albo bluetooth? Czy to jest jeden moduł? Jak to sprawdzić? Pozdrawiam
xxmati96xx Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 9 godzin temu, zinger napisał: Cześć. Sflashowałem telefon każdym romem z fastboot! Każdym. China dev, china stable, global stable, global dev i na żadnym nie mogę włączyć wifi ani bluetooth. Wszystko zrobiłem poradnikiem fastboot! Delete all! Co się dzieje? Czy to możliwe, że padł moduł wifi albo bluetooth? Czy to jest jeden moduł? Jak to sprawdzić? Pozdrawiam Z ciekawości. Ile jeszcze wątków stworzysz z tym problemem?
zinger Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Przepraszam, tamten dotyczył tylko "ni włączania Wifi" a ten wifi i bluetooth. Można jakoś skasować temat? (mod. skasuj tamten proszę)
Rekomendowane odpowiedzi