khek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Niedawno kupiłem mi2s, wgrałem polski rom i zauważyłem, że w 2 aplikacjach poprzez wifi nie mam połączenia. Jest to aplikacja Humble Bundle (beta) oraz gra Bard's Tale, która potrzebuję dodatkowych 3,5GB plików przez jakiś swój własny downloader. Jeśli włączę transmisje danych wszystko jest ok, przez google play mogę pobierać i przeglądarka działa normalnie. W routerze nie mam nic zablokowane. Wygląda mi to na jakąś blokadę programową w telefonie. Jakieś sugestie?
Dzeju xp Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sprawdź w monitorze danych, pewnie tam masz blokadę internetu na aplikacje.
khek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzięki! Wiedziałem, że będzie to jakaś drobnostka, pobieranie ruszyło.
Dzeju xp Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 To dobrze. Ogólnie to polecam usiąść i kliknąć wszystko po kolei i zobaczyć co tam jest, pewnie Cię jeszcze parę razy miui zaskoczy. Dodatkowo polecam rzucić okiem na krótkie opisy aplikacji od miui, jakie zrobili tu na forum: http://miuipolska.pl/kompendium-wiedzy- ... acje-miui/ Na pewno pozwoli Ci to wyciągnąć więcej z telefonu.
khek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sam to sobie zablokowałem .Wydawało mi się, że blokując tam wifi, wyłączam zliczanie danych przy połączeniu wifi.
Rekomendowane odpowiedzi