zinger Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Panowie mam problem! Nie mogę włączyć Wifi. Po kliknięciu przycisku Wifi robie się na 3 sekundy niebieski i potem sam się wyłącza! WTF?
Picasso Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Robiłeś wipe dalvik i dalvik cache? Wysłane z mojego Redmi Note 2
zinger Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, Picasso napisał: Robiłeś wipe dalvik i dalvik cache? Wysłane z mojego Redmi Note 2 @Picasso tak. Nic to nie dało. Przeinstalowałem rom przez TWRP i nic.
zinger Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Bluetooth i Wifi się nie włącza!
deedee88 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 hej mam taki sam problem daj znać jak to się dało naprwić
_czesiek_ Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Miałem wczoraj ten sam problem, wyłączyłem WiFi bo coś nie domagało i korzystałem z pakietu danych, od tamtej pory nie mogłem włączyć WiFi. Dokładnie tak samo przełączałem suwak i samo się wyłączało. Trochę poczytałem, bałem się zrobić restart bo nie miałbym jak ściągnąć całego tego mojego syfu. Okazało się że przełączenie w tryb samolotowy podziałało. Przełączyłem, połączyło mnie z siecią WiFi i wyłączyłem tryb. WiFi pozostało połączone, jak na razie. Jeśli to pomogło to super, jeśli ktoś wie dlaczego tak się dzieje to proszę o małą pomoc.
czarny__cb Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam, Czy komuś udało się zdiagnozować przyczynę i rozwiązać ostatecznie problem? Mam taki sam problem, a aktualizacja oprogramowania przez TWRP nie pomaga. Jedyna opcja aby włączyć Wi-Fi jest włączenie trybu samolotowego i wówczas jest możliwe włączenie Wi-fi - ta metoda jest bardzo irytująca. Z góry dziękuję za pomoc lub wskazówki. P.s: Problem jest na Redmi Note 2 Pozdrawiam.
VneoV Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Na Redmi Note 3 mam dokladnie ten sam problem - nie idzie uruchomic wi-fi. Jedynie tryb samolotowy pomaga.
Rekomendowane odpowiedzi