Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizowlem rom  sciagajac  name telefon czyli wchodzac w  aktualizacje  trzy  kropki i  wybralem  plik  zip i zaktualizowalem  name 6.8.18 global  dev. Wszystko  smiga lecz  gdy teraz wchodze  w aktualizacje chce  sprawdzic w zakladce Co nowego wyskakuje  cos  takiego 

Sorryy,You don't have the permission to access the update log
Please try to login in the system with an authorized XiaoMi ID

I jeszcze jak  sciagne  rom  na  telefon  I chce go wgrac  przez trzy  kropki  to wyswietla nie  mozna  zweryfikowac  pliku aktualizacji. Przedtem  jak aktualizowlem  przez  OTA bylo  OK. Czy  wgrywajac  recznie  cos  skopalem? 

Opublikowano
6 godzin temu, szambelan napisał:

nie  mozna  zweryfikowac  pliku aktualizacji. 

Też tak miałem. Wgranie romu przez miflash pomogło 

Opublikowano

Rozumiem, że zaktualizowałeś i wszystko w porządku poza tym co wymieniłeś? Nie wiem o co Ci chodzi, chcesz zmienić rom czy co?

Jeśli chodzi Ci tylko o "Co nowego?", to masz:

Screenshot_2016-08-20-18-25-32-656_com.android.updater.pngScreenshot_2016-08-20-18-25-29-638_com.android.updater.png

Opublikowano
1 godzinę temu, adrx napisał:

No wlasnie nie moge tez wgrac romu przez muflash chociaz widzi telefon.  A jesli chodzi o aplikacje Aktualizacje to wydaje mi sie ze cos sie zablokowalo po tym jak wgralem rom ze strony en.miui sciagajac go na tel.  wgrywajac przez trzy kropki

Opublikowano
1 godzinę temu, adrx napisał:

No wlasnie nie moge tez wgrac romu przez muflash chociaz widzi telefon.  A jesli chodzi o aplikacje Aktualizacje to wydaje mi sie ze cos sie zablokowalo po tym jak wgralem rom ze strony en.miui sciagajac go na tel.  wgrywajac przez trzy kropki

2 minuty temu, adrx napisał:

A instalujesz z trybu fastboot czy edl? bo z fastboot nie pójdzie a o tym nie ma w poradniku. 

No lacze sie z kompem przez fastboot w telu.  Edl jak do niego wejsc? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...