szambelan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Aktualizowlem rom sciagajac name telefon czyli wchodzac w aktualizacje trzy kropki i wybralem plik zip i zaktualizowalem name 6.8.18 global dev. Wszystko smiga lecz gdy teraz wchodze w aktualizacje chce sprawdzic w zakladce Co nowego wyskakuje cos takiego Sorryy,You don't have the permission to access the update log Please try to login in the system with an authorized XiaoMi ID I jeszcze jak sciagne rom na telefon I chce go wgrac przez trzy kropki to wyswietla nie mozna zweryfikowac pliku aktualizacji. Przedtem jak aktualizowlem przez OTA bylo OK. Czy wgrywajac recznie cos skopalem?
Konradol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zaloguj się na konto Xiaomi przez aplikację "Konto Xiaomi". Myślę, że powinno pomóc.
szambelan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 6 minut temu, Konradol napisał: Zaloguj się na konto Xiaomi przez aplikację "Konto Xiaomi". Myślę, że powinno pomóc. Nic to nie daje
Konradol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to nie wiem. Sam aktualizowałem automatycznie i jest wszystko w porządku. Czyściłeś dane aplikacji "Aktualizacje"?
szambelan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No niestety nic to nie daje
adrx Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 6 godzin temu, szambelan napisał: nie mozna zweryfikowac pliku aktualizacji. Też tak miałem. Wgranie romu przez miflash pomogło
Konradol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Rozumiem, że zaktualizowałeś i wszystko w porządku poza tym co wymieniłeś? Nie wiem o co Ci chodzi, chcesz zmienić rom czy co? Jeśli chodzi Ci tylko o "Co nowego?", to masz:
szambelan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, adrx napisał: Też tak miałem. Wgranie romu przez miflash pomogło No wlasnie nie moge tez wgrac romu przez muflash chociaz widzi telefon. A jesli chodzi o aplikacje Aktualizacje to wydaje mi sie ze cos sie zablokowalo po tym jak wgralem rom ze strony en.miui sciagajac go na tel. wgrywajac przez trzy kropki
adrx Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A instalujesz z trybu fastboot czy edl? bo z fastboot nie pójdzie a o tym nie ma w poradniku.
szambelan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, adrx napisał: Też tak miałem. Wgranie romu przez miflash pomogło No wlasnie nie moge tez wgrac romu przez muflash chociaz widzi telefon. A jesli chodzi o aplikacje Aktualizacje to wydaje mi sie ze cos sie zablokowalo po tym jak wgralem rom ze strony en.miui sciagajac go na tel. wgrywajac przez trzy kropki 2 minuty temu, adrx napisał: A instalujesz z trybu fastboot czy edl? bo z fastboot nie pójdzie a o tym nie ma w poradniku. No lacze sie z kompem przez fastboot w telu. Edl jak do niego wejsc?
adrx Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ja użyłem skryptu stąd http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718
szambelan Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 14 godzin temu, adrx napisał: Ja użyłem skryptu stąd http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718 To tez nie zadzialalo. Ale dzieki za zainteresowanie. Wgralem poprostu miui pl i jest git.
Rekomendowane odpowiedzi