21szymi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, już za kilka dni stanę się posiadaczem RN3Pro. Dość dużo o tym telefonie przeczytałem, ale co z tego skoro większości nie rozumiem :/ Czy to oficjalne oprogramowanie, które dostajemy (tj. jakieś MIUI Global) jest złe? Bo telefon zamierzam wziąć (kupić) stąd http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-prime-lte-3xkolory-i6234971887.html Brakuje mi na forum jakiegoś tematu, który nieco rozjaśniłby informacje o tym fonie, bo najczęściej trafiam na tutoriale, które pokazują jak, a nie po co. Szukanie w kilkustronnicowych tematach pojedynczego posta odnośnie rzeczy, która mnie interesuje, jest dość...
marcolomeo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 U mnie ostatnie wydanie Global Stable działa idealnie. Mam już zgodę na odblokowanie bootloadera ale z braku problemów nie chcę się tym zajmować Kupiłem na aliexpress u goldwaya wraz z romem Global Stable. Po włączeniu od razu zaktualizowałem przez ota i śmiga jak dziki. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
sloniacz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Xon24 to sprawdzony i pewny sprzedawca ale kupując bezpośrednio np u goldwaya zapłacisz ponad 100zl mniej. A na VAT możesz trafić i tu i tu Tapnięte z RN3Pro
marcolomeo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 U goldiego wysyłka seller's shipping method omija VAT na 100% Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
21szymi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Na aliexpress taniej, ale co z tego jak nie ma grafitowego Chciałbym jedynie wiedzieć jakim cudem na xon czas wysyłki jest 3 dni, a paka idzie z Szanghaju? U goldwaya piszą coś o tym normalnym sofcie, czyli że będę musiał się z tym bawić itp? Czy tylko trzeba odblokować botloader i hulaj dusza? Ponoć 25 sierpnia ma być premiera Note 4 i teraz nie wiem czy brać białą wersje czy czekać na grafit i zobaczyć jak wygląda czwórka w "świetle dziennym" Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez 21szymi
sloniacz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Kupiłem o goldwaya 2 rn3p. Za jeden naliczono vat. 100% pewności nie ma nigdy jeśli chodzi o VAT. Od goldiego dostaje się oprogramowanie global stable Tapnięte z RN3Pro
wojtekmarchewka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dnia 21.08.2016 o 07:35, sloniacz napisał: Kupiłem o goldwaya 2 rn3p. Za jeden naliczono vat. 100% pewności nie ma nigdy jeśli chodzi o VAT. Od goldiego dostaje się oprogramowanie global stable Tapnięte z RN3Pro Czy brałeś opcję "seller's shipping"?
sloniacz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Standardowa wysyłka ali. Na paczce było że android phone value 20$. Ale to żadna gwarancja że nie zapłacisz VAT Tapnięte z RN3Pro
kubau2 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 On 20.08.2016 at 11:56 AM, 21szymi said: Brakuje mi na forum jakiegoś tematu, który nieco rozjaśniłby informacje o tym fonie, bo najczęściej trafiam na tutoriale, które pokazują jak, a nie po co. Szukanie w kilkustronnicowych tematach pojedynczego posta odnośnie rzeczy, która mnie interesuje, jest dość... Czy masz na myśli coś poza pytaniem czy Global jest zły czy dobry, jeżeli tak to co konkretnie?
21szymi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Czekam na przesyłke z tym telefonem i zastanawiam się jaki system wgrać. Czy ten MIUI polska jest ok?
Rekomendowane odpowiedzi