manx Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cześć, korzystam z domyślnej aplikacji dla sms Hangout. Ustawiłem ją jako domyślną aplikację dla sms, włączyłem wszystkie powiadomienia i dałem chyba wszystkie uprawnienia, w opcjach baterii również ma ustawione żeby chodziła bez ograniczeń. Problem w tym, że mimo tego nadal potrafię dostać powiadomienie z natywnej aplikacji do sms. A hangout milczy, nie dzieje się to zawsze, ale czasami. Mimo, że wyłączyłem wszelkie powiadomienia dla natywnej aplikacji sms. Korzysta ktoś jeszcze z Hangouta i miał taki problem? Zastanawiam się czy nie przejść na CM.
ZduneX25 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Poczytaj czy spełniłeś wszystkie warunki: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
manx Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ^^ Dzięki. Dziś to zobaczę. Prosze nie zamykać jeszcze tematu, napiszę czy załatwiłem sprawę i wtedy wyjaśnię jak to zrobiłem dla innych w przyszłości. A jak nie poradzę sobię to też napiszę.
Rekomendowane odpowiedzi