bandz Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Witam Mam pytanie do tych ktorzy uzywaja w mi maxie polaczenia z samochodowym zestawem glosnomowiacym Problem wyglada nastepujaco - podlaczam telefon do fabrycznego zestawu samochodowego i mam problem z wybieraniem polaczen . Widze na wyswietlaczu radia ze polaczenie zaczyna byc zestawiane ale nie slysze sygnalu oczekiwania na polaczenie a nastepnie po jego nawiazaniu nie slychac rozmowcy W druga strone polaczenia przychodzace sa bez problemu slyszalne czyli sygnal wywolania w glosnikach samochodowych a nastepenie po odebraniu polaczenia nastepuje normalna rozmowa przez zestaw Problem nie wystepowal na orginalnym chinskim romie dev i na drugim wydaniu romu z miui polska aktualnie mam rom 6.8.4 ale ten problem wystepowal tez na poprzedniej wersji romu Na potrzeby yanosika mam wylaczona opcje transmisji multimediow przez BT ale po jej wlaczeniu dalej nie slychac rozmowy wychodzacej Czy u kogos wystepuje podobny problem prosze o info od osob korzystajacych z BT w samochodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weabster Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Jakieś rozwiązanie się pojawiło??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts